Haberler

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna, Ünal Silver Dahil Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna, Ünal Silver dahil oldu.

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yeni sezon çekimleri Riva'da kurulan dev platoda son sürat devam ediyor. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı.

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

"UMUR BEY ROLÜNE HAYAT VERECEK"

Yeni sezonuna başlayacak olan rekortmen dizi, Osman Gazi dönemi öncesi Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul ve çocuklarının hikayesini anlatmaya devam edecek. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı. Kasım ayında merakla beklenen yeni sezonuna başlaması beklenen dizide Silver, 'Umur Bey' rolüne hayat verecek. Diziye daha önce de yeni sezon için Hande Soral ve Armağan Oğuz katılmıştı.

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

ÜNAL SİLVER KİMDİR?

Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney Dizisinde Atilla Sinaner karakterini canlandırdı. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide rol aldı. Ünal Silver'ın bir oğlu ve Şefika Natalie Gümüş adında Köln'de yaşayan pedagog bir kızı vardır.

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Ünal Silver Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Ünal Silver Umur Bey Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

metehan:

bu tür diziler ülkedeki hırsızlıkları perdelemek için kullanılıyor zaten tarihle alakası yok çarpıtma tabi bizim zombiler için izlenebilir kalitesinde

1
24
yanıtYanıtla
Hasan REİS:

GEREKSİZ YORUMLAR LAZIM DEĞİLLER. SEVEREK İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ, TRT''NİN DANSÖZ OYNATTIĞI YILBAŞI GECELERİNİ ARAMAYA GEREK YOK HALKIN PARASIYLA HALKA TEBESSÜM ETTİRİYOR.

24
1
yanıtYanıtla
Adnan:

Seyrdilmez bu dizi ,

4
11
yanıtYanıtla
NAMEKAN:

ARKADAŞ BU DİZİ NERDE GÖSTERİLİYORDA REYTİNG REKORLARI KIRIYOR ANLAMDIM BİZ BAKIYORUZ BULAMIYORUZ MİLLET NERDE İZLİYORDA REKOR KIRIYOR ACABA !!!!!!!!

0
12
yanıtYanıtla
ÖZGÜR OL:

Arkadaşlar herşeye muhalefetsiniz bırakın Mehmet Bozdağ bildiği işi yapsın. Bu zamana kadar yaptığı her diziyi keyifle izlediysek bundan sonrada izleriz pişman olmayız. Hele bi başlasın yaw

10
1
yanıtYanıtla
Şakir:

Senaryo aptal anlatır gibi gıdım gıdım o kadro ile çok daha iyisi yapılır.

2
8
yanıtYanıtla
aptalcu:

bölüm uzasın dye aptallaştırma oluyor. .

yanıt0
yanıt0
1907-FB:

NE ZAMAN YAHU BEKLE BEKLE DANDİK DİZİLER HAFTALAR ÖNCE BAŞLADI

10
0
yanıtYanıtla
İrtugrul uglu usman:

Başlangıçta uzun karelerle ilerlese de izlenebiliyordu. Reyting kaygısı olmayınca yarim saat at sürme izliyorduk. Sonra basit kurgu da sıkmaya başladı. Ertuğrul gazi senaryoda ki gibi olsaydı, osmanlı hic var olmazdı. Tarihi bilgilerde de sıkıntı var. Bugün ertuğrul gazının babasının gündüz alp olduğu bilinse de illa süleyman şah olarak lanse edildi. Zaten kısıtlı gerçekten de gayet uzak. Yanı merak uyandırmak istiyorsan gerçekten kopuk değilde, zekice işlenmiş kurgu ile merak uyandır. Bolum sonunda "oha" diye dersimizin zekasına hayran kalalım. Ellerinde ki imkanı iyi değerlendirmeleri lazım. Basit olay örgüsü, uzun çekim vs vs sıkıcılastırılmamalı. Normal bir tv kanalında olsa daha ilk sezonu bitirmeden ekrana veda ederdi.

1
6
yanıtYanıtla
Tuzak:

TRT neden dizi yaptırırki bizim paramızla birilerini zenginleştiriyor. . .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title