Haberler

    Digitalzone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları

    30 Mayıs Salı günü saat 19.00'da düzenlenecek olan Digitalzone Meetups, ücretsiz olarak SEO konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor.

    Sektörün gelişimine katkı sağlamak için SEO danışmanlığı alanında hizmet sağlayan Zeo'nun İstanbul ofisi tarafından düzenlenen etkinlik; katılımcılarına hem çevre, hem de kişisel gelişim vaat ediyor.

    Bu ay gerçekleşecek olan etkinlikte Zeo ekibinden Ozan Ketenci, Osman Mutlu ve Erdal Çay "SEO Süreçlerinde Search Console'un Kullanımı" ile alakalı workshop verecekler. Bu konu ile alakalı etkinlikte yanıtlanmasını istediğiniz tüm soruları Twitter üzerinden #digitalzone hashtag'i ile paylaşabilir ya da digitalzone@zeo.org adresine iletebilirsiniz.

    Etkinlik programı:

    18: 30 - 19: 00 - Networking & Tanışma

    19: 00 - 19: 45 - SEO Süreçlerinde Search Console'un Kullanımı - Workshop

    19: 45 - 20: 00 - Kahve Arası

    20: 00 - 20: 45 - Sizden Gelenler & Soru - Cevap

    Etkinliğe katılım sağlayan herkese etkinliğe katılım sertifikası verilecektir. Sertifikanızı kahve arasında ya da etkinlik sonunda Zeo çalışanlarından temin edebilirsiniz.

    Etkinlik kapasitesinin 200 kişilik olması sebebiyle, biletler Eventbrite üzerinde sınırlı sayıda sunulacaktır. Tüm katılımcıların Eventbrite uygulamasındaki doğrulama mesajını katılım esnasında göstermeleri rica edilecektir.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi

    Mekan Adresi : 19 Mayıs Caddesi Golden Plaza Kat: 1 No: 1 Başlangıç Saati : 30.05.2017 18: 30: 00

    Bitiş Saati : 30.05.2017 21: 00: 00

    Kategori : Digitalzone Meetups: Aylık SEO Kafe Toplantıları

    Tür : Seminer

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Osman Mutlu İstanbul Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title