Haberler

Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti görenleri şaşı etti

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olan manken Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti takipçilerin eleştirilerine maruz kaldı. Soydan'ın "Giydiğime pişman oldum" dediği kıyafetine yorum yağdı.

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya fenomeni ve DJ Keriman Durmaz'ın YouTube hesabından yayınladığı programına konuk oldu. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Didem Soydan, dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.

GÖĞÜS DEKOLTESİ OLAY OLDU

Her daim giydiği cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren Didem Soydan, Kerimcan'la çekim yapmaya giderek derin göğüs dekolteli bir kıyafet tercih etti. Frikik vermemek için sürekli kıyafetini çekiştiren Soydan, "Giydiğime pişman oldum. Yayındakiler sizden özür diliyorum. Evet ben dekolte giyiyorum ama bu kıyafet çekmiş herhalde. Yemin ederim bu bu kadar değildi" dedi.

Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti görenleri şaşı etti

"GÖĞÜSLERİNE BAKMAKTAN ODAKLANAMADIM"

Soydan'ın cesur kıyafetini gören sosyal medya kullanıcıları "Didem'in göğüslerine bakmaktan videoya odaklanamadım" dedi. İşte Didem Soydan'ın kıyafeti için gelen bazı yorumlar:

Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti görenleri şaşı etti

"KİMSE BENİM GÖĞÜS UCUMU GÖREMEZ"

Kerimcan Durmaz'ın 'Kaç bedensin?' sorusunu yanlış anlayan Didem Soydan "85 B" diyerek cevap verince Kerimcan şaşkına döndü. Cesur kıyafetleri hakkında konuşan Soydan "Birebir poz vermediği dışında ne giyersem giyeyim kimse benim göğüs ucumu göremez." dedi.

Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti görenleri şaşı etti

KERİMCAN TABUREDEN DÜŞTÜ

Yakın dostu Didem Soydan ile eğlenceli anlar geçiren Kerimcan Durmaz, kahkaha atarken oturduğu tabureden düştü.

Didem Soydan'ın göğüs dekolteli kıyafeti görenleri şaşı etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Didem Soydan Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (34)

fenev:

rezillik başka bi şey değil

26
6
yanıtYanıtla
Seren canj:

.homofobik terörist ler saldırıya geçmiş ler direk en yaptıkları iş küfür hakaret severler

8
21
yanıtYanıtla
Hmmm:

NE DİYON LA LAVUK

yanıt10
yanıt3
ali:

Tabi herkes bu homoları sevmek zorunda sürekli sana yılışıp taciz etsinler bakalım sevebliyormusun.

yanıt1
yanıt6
Seren canj:

.bende onlardan biriyim hemcinslerimi savunmak zorundayım

yanıt1
yanıt8
Loabart:

Al birini, ver ötekini.

17
7
yanıtYanıtla
UFUT:

ikiside iğrenççç

15
7
yanıtYanıtla
vay be:

güzel cesur medeni bence cok guzel

10
8
yanıtYanıtla
SİNYOR:

KADIN ÇİRKİNİN DE ÇİRKİNİ FAKAT Bİ YERLERİNİ AÇIYOR DİYE GÜNDEMDE KALABİLİYOR. HANGİ HABERLERE ÇIKMIŞ BAK HEP Bİ YERLERDİĞİ FOTOĞRAFLAR İLE GÜNDEMDE.

17
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

2 adet oksijen israfı mahluklar. . .

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title