Haberler

Dha Yurt - Korkuteli'de Şiddetli Yağış Sele Neden Oldu

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'ne bağlı Sülekler Mahallesi'nde etkili olan şiddetli yağış sele neden oldu.

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'ne bağlı Sülekler Mahallesi'nde etkili olan şiddetli yağış sele neden oldu. Sel suları tarım alanlarıyla meyve bahçelerine doldu.

Korkuteli'ne bağlı Sülekler Mahallesi'nde dün öğleden sonra şiddetli yağmur etkili oldu. Yaklaşık yarım saat etkili olan yağış nedeniyle Sülekler Deresi taşarken, sel meydana geldi. Sel suları fasulye, domates, biber ve patlıcan ile başta şeftali olmak üzere erik, kayısı ve elma bahçelerine doldu. Suların sürüklediği molozlar cadde ve sokaklarla sebze ve meyve ekili alanlara yığıldı. Taşan sel suları Korkuteli- Tefenni yolunu da etkisine aldı. Yaklaşık 3 saat boyunca yol trafiğe kapanırken, onlarca araç yollarda mahsur kaldı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yol trafiğe açıldı.

DSİ MÜDÜRÜ BÖLGEYİ ZİYARET ETTİ

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül, Makina İmalat ve Donatım Şube Müdürü Hasan Hüseyin Öz ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile birlikte Sülekler Mahallesi'ni ziyaret etti. Sülekler Deresi'ndeki çalışmaları inceleyen Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, vatandaşın yanında olduklarını ve Sülekler Mahallesi'ne her türlü desteği vereceklerini söyledi. Coşkun, "Bir daha Sülekler Mahallesi'nin böyle bir felakete uğramaması için neler yapılabilir bunun tespitini yapıyoruz. Sülekler Deresi'nin bir daha zarara yol açmaması için DSİ'nin ne gibi çalışmalar yapacağının planlamasını yapıyoruz. Dileğimiz bir daha böyle bir felakettin yaşanmamasıdır. Devletimiz her türlü imkanı kullanarak zarar gören vatandaşımızın yaralarını sarmak için hemen harekete geçti. Taşkının olduğu saatten sonra ekiplerimiz gece de çalıştı. Şu an ekiplerimiz dört koldan dere genişletme çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor" dedi.

Müdür Coşkun, "Genel incelemede bulunarak halkımızın böyle bir sıkıntıyı yaşamaması için ne gerekiyorsa DSİ Bölge Müdürlüğü olarak çalışmaları sürdürüyoruz. İlk olarak acil çözüm bekleyen yerlere müdahale ediliyor ve çalışmalarımızla tüm sel olaylarına karşı dayanaklı çalışma yapıp projelendireceğiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

DSİ Antalya Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'un taşkın bölgesinde inceleme yapması

Zarar gören vatandaşlarla sohbet

Vatandaşların sorunlarını dinlemesi

Genel detaylar

Haber- Kamera: Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Sülekler Tefenni Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title