Haberler

Dha Yurt Bülteni - 21

BİROL GÜVEN'DEN, ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKACAK DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'NE MANGAL PARTİSİDİZİ yapımcısı ve senarist Birol Güven, Spor Toto 3. Lig. 2.

BİROL GÜVEN'DEN, ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKACAK DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'NE MANGAL PARTİSİ

DİZİ yapımcısı ve senarist Birol Güven, Spor Toto 3. Lig. 2. Grupta hafta sonu şampiyonluk maçına çıkacak memleketinin futbol takımı Darıca Gençlerbirliği'nin futbolcularını 'Çocuklar Duymasın' dizi setinde mangal partisinde ağırladı.

Bu hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Muğlaspor'u yenmesi halinde şampiyon olacak olan Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği'ni, Birol Güven dizi setinde ağırladı. Birol Güven, 'Çocuklar Duymasın' dizi çekimlerinin yapıldığı Darıca Pirireis Mahallesi'ndeki sette mangal partisi verdi. Dizi oyuncularından 'Hüseyin' rolündeki Alparslan Özmol ve 'Şükrü' rolündeki Şükrü Koyuncu, Darıca Gençlerbirliği teknik ekibi ve futbolcuları ellerindeki sarı yeşil bayraklarla karşıladı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karbacak ve Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahit Vural'ın da katıldığı yemek öncesi futbolculara dizi seti gezdirilerek bilgi verildi.

Futbolcuların istirahatları nedeniyle yemekten ayrılmalarının ardından dizi oyuncuları Birol Güven'in 54'üncü yaş günü nedeniyle sürpriz yaparak doğum günü pastası kesti. Pastanın getirilmesi ile birlikte oyun havası eşliğindeki müziğe kendilerini kaptıran dizi oyuncuları, Birol Güven'i de aralarına alarak göbek attı. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı jestden dolayı Birol Güven'e teşekkür ederken imzalı forma hediye etti. Mücahit Vural ise şampiyonluk için Muğlaspor'u mutlaka yenecekleri sözünü verdi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Dizi oyuncularının futbolcuları marş söyleyerek bayraklarla karşılamaları

-Birol Güven'in futbolcularla tek tek el sıkışması

-Futbolcuların seti gezmesi, fotoğraf çektirmeleri, mangal partisi

-Birol Güven'in doğum gününün kutlanması

-Birol Güven'e forma hediye edilmesi

Haber-Kamera: Erol POLAT/DARICA(Kocaeli),

=====================================

HATAY'DA 1 MAYIS KUTLAMASI

HATAY'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Eğitim-Sen Hatay Şubesi öncülüğündeki sendikaların ve çeşitli STK'ların katılımıyla coşku içinde kutlandı. Kutlamaların en renkli anı ise CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı'nın söylediği şarkılar oldu.

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ HİLMİ YARAYICI KONSER VERDİ

Hatay'ın merkez Defne İlçesi Doğuş Okulları önünde toplanan çeşitli sendika ve STK'lara mensup vatandaşlar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir araya geldi. Ellerinde pankartlarla sloganlar atarak ilerleyen grup Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi önündeki alanda buluştu. Burada yapılan çeşitli konuşmaların ardından kutlamalar CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı'nın verdiği konserle sona erdi. Hilmi Yarayıcı başta 1 Mayıs marşı olmak üzere birçok şarkı ve marşı katılımcılarla birlikte seslendirdi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için bir araya gelenler olaysız bir şekilde dağıldı. Kutlamalara CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ile Hilmi Yarayıcı katılırken, polis helikopteri de etkinlik boyunca havada tur attı.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Alanlarda yürüyenlerden detaylar

-Pankart ve sloganlar detay

-Alandan genel ve detaylar

-CHP Milletvekili Hilmi Yarayıcı'nın konseri

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK/HATAY,

====================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca Gençlerbirliği Hilmi Yarayıcı Birol Güven Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title