Haberler

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri

ilk genel kurulu yapıldı.

ilk genel kurulu yapıldı. Genel başkanlık görevine Cenap Erol yeniden getirildi.

Federasyon binasında yapılan genel kurulun divan başkanlığını İsmail Akça, katip üyelikleri ise Şaban İş ve Hüseyin Gün üstlendi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Cenap Erol, 6 aylık sürede önemli projelere imza attıklarını, yeni oluşacak yönetimle bölgeye önemli hizmetler vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Daha sonra yapılan seçimlerde yönetim kurulu üyeliklerine şu üyeler getirildi: Başkan: Cenap Erol

////////////

Adana'da yaşayan Bitlisliler buluştu

BİTLİSLİLER Eğitim ve Kültür Derneği

///////////

Tarımı konuştular

ADANA'da Cine Tarım A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilen, 'Tarım Paydaşları Buluşması', sektör temsilcilerini yine biraraya getirdi. Cine Tarım A.Ş. ve TÜYAP tarafından gerçekleşen toplantıda, tarım paydaşları finans, mobil ve bilişimi konuştu. Toplantıya katılan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Gürsel Küsek, Çiftçi Kayıt Sistemi

///////////

TOK'da genel kurul

TARSUS Otobüsçüler Kooperatifi'nin,

///////////

Saffet Yiğit İskenderun'da nişanlandı

CNNTÜRK kanalının haber editörlerinden Saffet Yiğit, gönlünü kaptırdığı İskenderunlu Selin İpek ile nişanlandı. İstanbul'da tanışarak evlilik kararı alan Saffet Yiğit ve Selin İpek, evlilik yolunda ilk adımı İskenderun'da attı. Mustafa Kemal Mahallesi'nde yapılan nişan törenine, gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra meslektaşları da katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini, gelinin dedesi Haydar İpek ve Saffet Yiğit'in amcası Piyale Yiğit taktı. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından törene katılanlar, müzik eşliğinde halay çekip eğlendi. Kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve dostlarına teşekkür eden genç çiftin, ileriki günlerde düğün yapacakları öğrenildi.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN

//////////

Adana Koleji'nde yıl sonu gösterisi

ADANA Koleji 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri 2012-2013 eğitim öğretim yılını sahneledikleri bir gösteri ile tamamladı. İki dilde hazırlanan gösteri önce Almanca şarkılarla başladı. Almanca öğretmeni Merve Ağaran'ın yönettiği gösteri ilgiyle izlendi. Ünlülerin taklitlerinin yapıldığı etkinlikte Almanca koro da şarkılar seslendirdi. Ardından öğrenciler dünyaca ünlü Grease Müzikalini İngilizce olarak sergiledi. 1970'lerde gösterilen ve bir klasik haline gelen müzikali İngilizce öğretmenleri; Tuğçe Sevik, Pınar Sözütok ve Mehmet Velioğlu yönetti. Gösteriyi izleyen konuklar, öğrencilerin performansını ayakta alkışladı.

ADANA,(DHA) - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Akça İskenderun Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title