Haberler
BBC

Dexter dizisi yedi senelik aranın ardından geri dönüyor

Güncelleme:

İlk olarak yayımlandığı 2006 yılından bu yana geniş hayran kitlesi yaratan Amerikan dizisi Dexter yedi yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor. 10 bölümlük yeni sezonuyla dizi Amerikan kanalı Showtime ekranlarında yayımlanacak. Dizinin 2021 sonbaharında seyircisiyle buluşmasının muhtemel olduğu belirtiliyor.

Showtime'ın eğlence bölümü başkanı Gary Levine, yaptığı açıklamada, "Bu benzersiz karakteri ancak diziye layık olabileceğini düşündüğümüz yaratıcı bir yaklaşım bulabilirsek tekrar ziyaret ederdik. Başyapımcılar Clyde Phillips ve Michael C Hall'un da bunu bulduğunu söylemekten dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

MÜJDELİ HABERİ GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Sekiz sezonluk macera ile 2013 yılında ekranlara veda eden dizinin yedi yıl sonra dönecek olması izleyicilerde ise heyecan yarattı. Dizinin geri dönüşünün duyurulduğu sosyal medya paylaşımına on binlerce mesaj bırakıldı.

Dexter dizisi yedi senelik aranın ardından geri dönüyor

James Manos Jr.'ın senaryosunu yazdığı dizideki ana karakter Dexter Morgan'ı ise Michael C. Hall canlandırıyordu. Hall'un 2010 yılında Altın Küre'ye de sahip olmasını sağlayan dizinin yönetmen koltuğunda John Dahl, Steve Shill ve Keith Gordon da dahil olmak üzere birçok kişi oturdu.

Dexter dizisi yedi senelik aranın ardından geri dönüyor

Dizide baş karakter Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı'nda adli tıp teknisyeni olarak görev yapar. Çifte bir hayat süren Morgan, aynı zamanda katilleri hedef alan bir seri katildir.

BBC

Dexter Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (2)

IHTIYAR:

Bana heyecanu yuksek bol magazinli , garılı gızlı diziler lazım looo

2
1
yanıtYanıtla
Huh:

İşler çığırından çıkınca dexter işe yeniden başladı. Görev başına döndü, bu sefer virüs bulaştıracak.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title