Haberler

Devrim, " Buruk Bir Sevinç Yaşadık"

Deplasmanda karşılaştığı Halide Edip Adıvarspor'u 2-1 mağlup ederek en yakın rakipleriyle arasında ki puan farkını 14'e çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Levent Devrim, Kürşat'ın sakatlığı nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta son 7 haftaya girilirken, 62 puana ulaşan ve en yakın rakipleri Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ve Bayrampaşa ile arasındaki puan farkını 14'e çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hafta sonunda Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Bu zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, hafta sonunda deplasmanda kazandıkları Halide Edip Adıvarspor maçında Kürşat'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

" Ben Öncelikle Kürşat'a Geçmiş Olsun Diyorum"

Halide Edip Adıvarspor maçının çok zorlu geçeceğini maç öncesinde dile getirdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, " Geçtiğimiz hafta yaptığım açıklamada Halide Edip Adıvarspor maçının çok zor geçeceğini söylemiştim. Benim rakipten çok sahanın fiziki şartlarından çok şikayetim vardı. Aslında korkumda vardı. Biz tabii 3 puana sevindik ama çokta üzücü bir olay geldi başımıza. Kürşat'ın sakatlanması tamamen sahadan kaynaklı, suni çimden kaynaklı bir sakatlık oldu. Uzun sürecek bir sakatlık yaşadı Kürşat. Kürşat kardeşimiz 6-7 ay aramızda olmayacak. 3 puana sevinmekle birlikte gerçekten buruk bir sevinç oldu bizim için. Ben öncelikle Kürşat'a geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede aramıza döner" ifadelerini kullandı.

" Maça Konsantre Olmakta Sıkıntı Yaşadık"

Halide Edip Adıvar maçının kendileri için kötü başladığını dile getiren Teknik Direktör Levent Devrim, " Maç bizim adımıza kötü başladı. Zaten hiç alışık olmadığımız bir sahada oynadık. Bununla birlikte maça Kürşat'ın sakatlığı ve yediğimiz golle başladık maça. Çok sıkıntılı bir ilk yarı geçirdik. Maça konsantre olmakta sıkıntı yaşadık. Ancak daha önceki maçlarda olduğu gibi arkadaşlarımız yine çok iyi bir karakter ortaya koydular. Muhteşem bir geri dönüş yaptılar. Aslında bu saha şartlarında 1-0 yenik duruma düştükten sonra ve üzücü sakatlığın ardından bu geriye dönüş takımımızın ne kadar karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu anlamda ben arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndük Maçtan sonra rakiplerimizin de takıldığı bir haftada puan farkı daha da arttı" dedi.

" İnşallah Hayal Ettiğimiz Şampiyonluk Gelecek"

En kısa sürede matematiksel olarak şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini ifade eden Teknik Direktör Levent Devrim, " Biz, sezon başından bu yana söylüyoruz. Bizim hedefimiz belli, oyun mantalitemiz belli, yapmak istediklerimiz belli. En kısa sürede bu istikrarımızla birlikte artık matematiksel olarak bu takımı Allah'ın izniyle şampiyon yapmak istiyoruz . Her geçen hafta hedefe doğru ilerliyoruz. İnşallah istediğimiz, hayal ettiğimiz o şampiyonluk gelecektir" dedi.

" Biz Kendimize İnanıyoruz"

Pazar günü konuk edecekleri Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçıyla ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, " Hafta sonunda en yakın rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını 14'e çıkardık. Bu hafta konuk edeceğimiz Bayburt maçını da kazanmak istiyoruz. Bizim deplasman da olsun, iç sahada olsun her zaman tek hedefimiz kazanmak. Bu parola ile maçlarımıza hazırlanıyoruz. Pazar günü de iyi bir takımla karşılaşacağız. Onlarında ciddi anlamda hedefleri var ve yatırım yaptılar. Söylediğim gibi biz kendimize her zaman inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Eksiklerimiz var. Yaşadığımız sakatlıklara çok üzülüyoruz. Ancak görev alacak olan arkadaşlarımızda en az onlar kadar bu takıma hizmet edeceklerdir. İyi bir performans sergileyeceklerdir. Biz yine kendi bildiğimiz doğrularla, oyun anlayışımızla sahada olup inşallah o maçı kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını 17'ye çıkarmak istiyoruz" dedi. Her zaman söylediği gibi en önemli maçın önlerinde ki maç olduğunu yineleyen Teknik Direktör Levent Devrim, " En kısa sürede bu işi matematiksel olarak bitirmek istiyoruz. Ancak biz kazansak ta rakiplerimizin de neler yapacağı önemli. Alınacak olan sonuçlara göre Bayburt maçından sonra deplasmanda konuk olacağımız Bergama maçında şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. En önemli maç önümüzdeki maç. Biz şimdi bu hafta konuk edeceğimiz Bayburt maçını kazanıp diğer skorlara bakacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Halide Edip Adıvar Levent Devrim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title