Haberler

Devrek Standına Emitt Fuarında Ziyaretçi Akını

Devrek Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Fuarı’nda Devrek’in tanıtımını yapıyor.

Devrek Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Fuarı'nda Devrek'in tanıtımını yapıyor.

Bu yıl 22.si düzenlenen ve 80'in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarı Devrek Belediyesi her yıl katılıyor. Cevizli kömeç, beyaz baklava, köy ekmeği gibi yöresel tatların ziyaretçilere ikram edildiği Devrek standında, Devrek Belediyesi tarafından bastırılan tarihi ve doğal güzellikler hakkında bilgiler içeren broşürler de dağıtılıyor. 80'in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarına Devrek Belediyesi her yıl katılıyor. Bugün itibariyle başlayan ve 28 Ocak 2018 tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açık kalacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Devrek standı ziyaretçi akınına uğruyor.

"Kurtulmuş'tan standa ziyaret"

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Devrek Standını ziyaret etti. Devrek Bastonu hakkında bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş'a Belediye Başkanımız Mustafa Semerci tarafından dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.

"Bülent Korkmaz Devrek standını gezdi"

Türk futbolunun efsane isimlerinden ve Galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından Bülent Korkmaz ile Mustafa Sarp da, EMITT Fuarı'nda yer alan Devrek standını ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yle sohbet eden Korkmaz, Devrek'in dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu hakkında bilgi alarak baston yapımını inceledi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, EMİTT Fuarı'nda Devrek standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilendi. Ziyaretçilere yöresel tatlardan ikram eden Başkan Semerci ilçe ve Devrek Bastonu hakkında bilgiler verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Semerci Bülent Korkmaz Cevizli Devrek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title