Haberler

Devlet hastanesinin acilinde doktor ve hemşirelerden köpük partisi

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda cinsel ilişki iddialarıyla çalkalanan Alaşehir Devlet Hastanesi, bu kez acil serviste görevli doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi görüntüleriyle gündeme geldi.

Alaşehir Devlet Hastanesi'nde skandallar bitmiyor. Geçen aylarda cinsel ilişki skandalları ile çalkalanan hastane, bu kez de acil serviste görevli doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi ile gündeme geldi.

GÖRÜNTÜLERİ ESKİ VEKİL PAYLAŞTI

Manisa eski milletvekili ve yazar Tevfik Diker, sosyal medya hesabından Alaşehir Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisi çalışanlarının, köpük partisinde çekilen görüntülerini yayımladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur."

CİNSEL İLİŞKİ SKANDALI

Söz konusu hastanenin bazı personelleri, geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki skandalı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir çalışanın cinsel ilişki itirafları yaptığı iddia edilen olayda yetkili makamlardan herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servis 3. Sayfa Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (306)

saçma:

kayyum atayacaksanız buraya atayın. bunların hepsini devlet kadrosundan cıkartın. mİLYONLARCA İŞSİZ VAR. ONLARI İŞE ALIN.

302
28
yanıtYanıtla
bu bir mal olmalı belkide.:

kaç tane işşiz doktor varda cıkarıp alacaklar mallık yapma :D

yanıt10
yanıt22
Adınızı Yazın:

bunların hepsinin işine son

237
28
yanıtYanıtla
fırat:

Ne olmuş ki sadece biraz eğlenmişler , bu kadar zalim olmayın . Hastalar yerlerde ama onlar eğleniyor olsaydı tamam . oysa öyle bir şey yok.

yanıt0
yanıt7
Ad:

Dedimya. Millet Ahlaksızlığa aç

225
20
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sen de dahil

yanıt13
yanıt39
Budun:

Aynen katiliyorum milleti asimile ettiler Ahlaksizlik basladi

yanıt31
yanıt3
Adınızı Yazın:

heryere torpilli alırsanız onlarda işten çok soytarılık yapar

59
4
yanıtYanıtla
mehmet:

çok güzel ve doğru bir tespit.

yanıt6
yanıt0
,,,,,,,,,,,,,,:

diyorsun. . . o derece yani, , , , , , , , , , mal, , ,

yanıt0
yanıt5
Tüm 306 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title