Haberler

Derya Büyükuncu, Ödülünü 7 Ay Önce Almış

Güncelleme:

Survivor birincisi Derya Büyükuncu'nun "Paramı almadım." açıklamasına, Acun Medya'dan yalanlama geldi.

Survivor'da birincisi Derya Büyükuncu, engellilere verdiği bağış sözünü tutmadığı haberleri ile ilgili geçtiğimiz gün Sözcü gazetesine açıklamada bulunmuş, "Paramı alamadım, tamamını almadan bağış yapamam." demişti. 

Büyükuncu'nun ödülünü alıp almadığı tartışmalarına son nokta Acum Medya'dan geldi. Acun Medya Büyükuncu'nun 7 ay önce parasının tamamını aldığını yazılı bir açıklamayla duyurdu. 

İşte o açıklama:

"ÖDEMESİ EYLÜL 2013'TE TAMAMLANDI"

Show TV, Survivor birincisi Derya Büyükuncu'nun 500,000 TL'lik ödemesini vergi kesintilerini düştükten sonra 450,000 TL olarak ve bundan 7 ay önce, 2013 yılının Eylül ayında tamamlamıştır. Ve Derya Büyükuncu'nun 7 Ay öncesi itibariyle Show TV'den hiç bir alacağı kalmamıştır.

Survivor projesinin başladığı ilk günden beri, ünlü yarışmacılarımız, kazanmaları halinde ödüllerinin yarısını engelli minik kardeşlerimize bağışlayacakları koşulunu kabul ederek yarışmaya katılırlar.

"NİHAT ALTINKAYA SÖZÜNÜ TUTTU"

Örneğin, bir diğer Survivor birincisi Nihat Altınkaya, bu şekilde verdiği sözü ödülünü alır almaz yerine getirmiş, yarışmadan kazandığı miktarın yarısını engelli çocuklarımıza bağışlamıştır. Derya Büyükuncu ise, ödülünün tamamını aldığı Eylül 2013'ten itibaren geçen 7 ay içinde, ne bu konuda bir girişimde bulunmuş, ne iletişime geçmiş, ne de kendisinden bir haber alınabilmiştir.

"BAĞIŞ SÖZÜNÜ BİR AN ÖNCE YERİNE GETİRMELİ"

Bugün itibarıyle de, Derya Büyükuncu yapması gereken ve üstelik kendisinin de bizzat söz vermiş olduğu bağışı hala yapmamıştır. Derya Büyükuncu'dan Acun Medya olarak beklentimiz, 7 ay önce aldığı ödül parası ile, aylardır geciktirdiği bu ödemeyi gerçekleştirmesi ve küçük kardeşlerimiz için verdiği bağış sözünü bir an önce yerine getirmesidir."

DERYA BÜYÜKUNCU NE DEMİŞTİ?

Derya Büyükuncu, hakkındaki iddialarla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Benim elime 500 bin liranın yarısı bile geçmedi. Verilen taahhütlerin hiçbiri yerine getirilmedi, ben almış olduğum parayı da yarışma bittikten çok çok uzun zaman sonra aldım. Yaklaşık 2 seneyi geçti. İmzalanan senetler ödenmedi. Haliyle siz de ödemeler yapılacak diye bekliyorsunuz, ona göre planlar yapıyorsunuz. Bunlar yerine getirilmeyince çok zor durumda kaldım. 

Ben zaten hiç bir zaman vermeyeceğim demedim. Ancak 500 bin TL’nin tamamını almadan hiçbir ödeme yapmam. Şu ana kadar kimse ile görüşmüş değilim. Ancak siz nasıl bana ulaştıysanız onlar da ulaşabilirdi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Derya Büyükuncu Acun Medya Sözcü Eylül Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (4)

nevinnevbalt@gmail.com:

Bir kere yarışmaya katılırken insanları bağış yapmaya mecbur bırakmak saçmalık kişi isterse bağış yapar zoraki bağış yapılırmı madem bağış yapılacak bunu o yarışmaya katılanların üzerinden yapacağınıza acun medya olarak kendiniz yapın saçmalığında bu kadarı Derya büyüküstünde madem imzaladın ver gitsin ne aç gözlülük yapıyorsun ben olsam gurur yapardım kimseyi konuşturmazdım yada o imzayı atmazdım

56
4
yanıtYanıtla
hadi ordan dekontu gösterabc@yahoo.com:

bende belge gösterecek sandım. Sadece ödedik demekle olurmu yaw ? Ayrıca adam parasını aldıysa nedne almadım desin ki ?

4
1
yanıtYanıtla
Lilyumyazıklar olsun gururumuz şapiyon deryay:

Derya asla yalan söylemez nederse o

0
4
yanıtYanıtla
Lilyumlılyum:

Nihat doğanın kuyruk acısı geçmemiş hala deryayla uraşıy kendin bişeyler başar kıskanma deryayı deryanın başarılarını,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title