Haberler

Denizli-Antalya kara yolunda trafik kontrollü olarak sağlanıyor

Güncelleme:

Denizli'de kar yağışı, buzlanma ve sis nedeniyle Denizli-Antalya kara yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Denizli'de kar yağışı, buzlanma ve sis nedeniyle Denizli- Antalya kara yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkisinde kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı.

Trafik ekipleri, kazalar ve yolda kalan araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Gökpınar Mahallesi Kelleci Kardeşler mevkisinde oluşturulan kontrol noktalarında zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

Tır ve çekiciler zaman zaman bekletilirken yolda kalan araçlar çekiciler yardımıyla kurtarılıyor.

Bu arada Denizli-Afyonkarahisar ile Denizli-Muğla kara yolunda da ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Kara yolları ekipleri bölgede tuzlama ve kar kürüme işlemi yapıyor.

Öte yandan kent merkezindeki yüksek mahallelerde etkisini gösteren kar yağışının sonrasında sokağa çıkanlar, kar topu oynadı.

Belediye ekipleri ise ara caddelerde karla mücadele çalışması yapıyor.

Yolda kaza yaparak kalan Mehmet Ali Aslan kardan dolayı aracının yoldan çıktığını ve kazayı yara almadan atlattığını söyledi.

Eğitime kar engeli

Öte yandan Acıpayam ve Bekilli ilçelerinde etkili kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, yüksek kesimlerdeki ilçelerde kar yağışının etkili olduğunu, olumsuz hava koşulların nedeniyle kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanmadan dolayı öğrenciler ile vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Acıpayam ilçesinin Aliveren, Kelekçi, Karahöyük, Eskiköy ve Darıveren mahalleleri ile Bekilli ilçesine taşımalı sistemle gelen öğrencilere 7 Şubat Cuma günü eğitime ara verildiğini kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cankurtaran Antalya Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title