Haberler

Deniz Çakır'dan Ece Üner'e sert tepki: Bu üslupla haber sunuyor, inanılır gibi değil

Güncelleme:

Ece Üner'in Kim Kardashian'a yönelik sözlerini sert bir dille eleştiren Deniz Çakır, "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor. İnanılır gibi değil" ifadelerini kullandı.

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'a yönelik sözlerinin yankıları sürüyor. Konuyla ilgili birçok kesimin desteğini alan Ece Üner'e ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan tepki geldi.

ECE ÜNER NE DEMİŞTİ?

Ece Üner, Kim Kardashian'ın Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarıyla ilgili çıkışına "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" sözleriyle yanıt vermişti.

Deniz Çakır'dan Ece Üner'e sert tepki: Bu üslupla haber sunuyor, inanılır gibi değil

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu sözlere ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan tepki geldi. Ece Üner'i üslubundan dolayı eleştiren Çakır, "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Deniz Çakır Ece Üner Haberler

500

Yorumlar (313)

Papatya:

Bu arada..Zamanında " Hepimiz Ermeniyiz" diyenlere..Ermenistan Asker sıkıntısı çekiyormuş. Hepinize Yol gözüküyor. Hadi hadi..

79
13
yanıtYanıtla
ÇAKIR:

Ermenistan seferberlik ilan etmiş, sen neden hala buradasın koş kardeşlerinin yanına.

78
13
yanıtYanıtla
ERMENİ KIZI:

ECE ÜNER O KADAR YÜREKLİYSEN ÇIK KARŞIMA BUNLARI SÖYLE.

9
71
yanıtYanıtla
behlül:

tipinizde idare etmiyorki . savaş ganimeti saysak

yanıt21
yanıt10
Sakaryalı hatun:

sizin soyunuza asla güven olmaz en iyinize bile! Haksız olduğun bir konuda üste çıkmaya kalkma! Haddini bil!

yanıt15
yanıt7
Ertan:

Ece Hanım çok güzel söylemiş. Hepimiz Ermeni''yiz diyenleri lütfen Ermenistan''a gidebilir. Nasıl olsa kardeşleriniz PKK VE YPG de Ermenistan''a desteğe gitmiş. HDP de Azerbeyca destek vermedi. Onlarda gidebilir. Hep beraber Ermenistanda hasret giderirsiniz. Bizde topunu bir yerde görünce işimiz kolaylaşır.

66
12
yanıtYanıtla
alayınızı:

YAHU SİZ YORUM YAPANLAR ŞAŞIRDINIZ MI ? DENİZ ÇAKIR HANIM ECE HANIMIN SÖYLEDİKLERİE KATILMIYORUM DEMİYOR Kİ SÖYLEME ŞEKLİ YANLIŞ DİYOR SİZ HALKIN DİLİ OLARAK GÖRÜYORSUNUZ AMA BENİM EVLADIM KARDAŞİANIN KALÇASINI HABERLERDE ÖĞRENİP ARKADAŞLARI İLE KONUŞMAYA BAŞLAYINCA HALKIN DİLİNİN İÇİNE ETMİŞ OLUYORLAR NEREDE O ESKİ TRT SPİKERLERİ BİR DE ŞİMDİKİLERE BAK TELEVİZYON HALKIN DİLİNİ KONUŞMAZ YÖN VERİR.

6
63
yanıtYanıtla
gülengül:

asıl siz şaşırmışsınız ece hanım gayet uslubunu koruyarak konuştu ....kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var.... lafindan sizin çocuğunuz kalça anlamını çıkarıyorsa geçmiş olsun zaten size demekki malum gereksiz kişiyi yakından takip ediyor demek dır benim çocuklarım bu cümleyi okusa asla kalça anlamaz... bence siz durup bi düşünün

yanıt15
yanıt0
d:

ne olursa olsun ermeni konusunda konu değiştirip gizli destek veriyor deniz çakırın savunulacak yanı yok kardeşlerim

yanıt12
yanıt0
hadii yaa:

ona bakarsan sanatçılarda eki sanatçılar değil

yanıt3
yanıt0
Tüm 313 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title