Haberler

Deniz Akkaya'dan Hadise'ye Beyonce benzetmesi: Kötü bir replikası

Güncelleme:

Eski model Deniz Akkaya, Hadise hakkında "Hadise, Beyonce'nin kötü bir replikasıdır" ifadesini kullandı.

Canlı Masa programında Deniz Akkaya, İlker Koç ve Araştırmacı Yazar Sevda Türküsev'e konuk oldu. Sevda Türküsev, ünlülerin sosyal medyaya vermiş olduğu yarı çıplak pozlar ile ilgili yaptığı yorumda Hadise'yi örnek gösterdi.

Aynı zamanda Türküsev, "Kadın ünlüleri istediği gibi sahneye çıkabilirler fakat bunu cesurca pozlar diyerek kadınlara cesaret olarak aşılanmaması gerekir" dedi.

AKKAYA'DAN HADİSE'YE SERT SÖZLER

Deniz Akkaya ise ünlü şarkıcı Hadise hakkında "Hadise, Beyonce'nin kötü bir replikasıdır (taklit)" ifadesini kullandı.

SELİN CİĞERCİ'YLE DE POLEMİK YAŞAMIŞTI

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olmak isteyen fenomen Selin Ciğerci hakkında 'Sen evlen, hayatını yaşa, ticaretini yap, meşrebi geniş dostlarınla görüş ama çocuk alırım derken orada destur çekeceksin' sözleriyle gündem olmuş ikili bu gerilimin ardından davalık olmuştu.

Deniz Akkaya'dan Hadise'ye Beyonce benzetmesi: Kötü bir replikası

Deniz Akkaya'dan Hadise'ye Beyonce benzetmesi: Kötü bir replikası

Deniz Akkaya'dan Hadise'ye Beyonce benzetmesi: Kötü bir replikası

Deniz Akkaya'dan Hadise'ye Beyonce benzetmesi: Kötü bir replikası

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya İlker Koç Beyonce Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

zümra:

DENİZ AKKAYA SEN KENDİNE BAK

15
4
yanıtYanıtla
QQ:

HAHAHAHA GÜZEL SÖZ HADİSE TAM BİR MAL

12
6
yanıtYanıtla
puffff:

Aman bu da kendince gündeme gelmeye çalışıyor. Sen önce dönüp bir aynaya bak. Liv Tyler''a benzeceğim diye estetik olup, Liv''in yandan yemiş hali olmuşsun.

11
6
yanıtYanıtla
zeyno:

Akkayanın bu ara canı sıkkın galiba kime saracağını şaşırdı

15
2
yanıtYanıtla
Abaza:

Sen Şermin yengenin ortanca kızı Zeynomusun?

yanıt1
yanıt3
Berlinli:

Yazik kendini nasil unutulmus hisediyorsa gündemde kalmak icin saga sola catmaya basladi

yanıt4
yanıt2
İmalı:

Hadiseye Laf atan deniz akkaya senin de hadise gibi açık resimlerin çok önce kendine bakacaksın sonra başkalarına laf söyliceksin.

10
5
yanıtYanıtla
yani:

Deniz akkaya , Hadiseyi destekliyor zaten. . . :))

yanıt3
yanıt2
gullusah:

Deniz Akkaya Seren Serengil Yesim Salkim saglikli kadinlar degil. .

12
2
yanıtYanıtla
Adana:

Keşke Şeriat kurullarına göre bunlara davranılsa

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title