Haberler

Demirci Jandarmadan 175. Yıl Anısına Bin 175 Fidan

MANİSA(İHA)Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğünce ilçeye bağlı Boyacık köyünde bin 175 fidan toprakla buluştu.

MANİSA(İHA)Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğünce ilçeye bağlı Boyacık köyünde bin 175 fidan toprakla buluştu.

Boyacık köyünde düzenlenen törene; Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı İhsan Temel, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, İlçe Müftüsü İdris Başkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlçe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli, erbaş ve erlerin yanı sıra, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Jandarma'nın 175. yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen organizasyonun çok anlamlı olduğunu ifade eden Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, "Jandarma, güvenlik ve asayişi sağlamanın yanında bu tür faaliyetlerle doğal güzelliklerin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bugünde Boyacık köyümüzde 35 dönümlük boş arazide sedir fidanlarını toprakla buluşturacağız. Böyle anlamlı ve örnek bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için İlçe Jandarma Komutanlığı ve personelini tebrik ediyorum" dedi.

Demirci Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem ise konuşmasında; İlçe Jandarma Komutanlığı ile Orman İşletme Müdürlüğünün Jandarmanın 175. Yıl kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında fidan dikim töreni tertipledik öğrencilerimiz, askerlerimiz, vatandaşlarımızla beraber bu sahayı hazırlıyoruz. İnşallah ileride bu arazi de birkaç yıl sonra güzel bir saha olacak. Memleketimiz için yeşil bir alan kazandırmış olacağız." Dedi.

Tören daha sonra Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve protokol üyeleri, jandarma ve vatandaşlarla birlikte fidanlar toprakla buluşturuldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakaya İhsan Temel Rıza Akın Demirci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title