Haberler

Demet Akalın ve Seren Serengil, Nur Yerlitaş'ı Hastanede Ziyaret Etti

Güncelleme:

Hastaneye kaldırılan ve zatürre teşhisi konulan Nur Yerlitaş'ı yakın dostu Demet Akalın ve Seren Serengil hastanede ziyaret etti. Yerlitaş'ın bitkin hali gözlerden kaçmadı.

Tatil için gittiği Bodrum'da rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan ünlü modacı Nur Yerlitaş zatürre teşhisi ile tedavi altına alındı.

DEMET AKALIN ve SEREN SERENGİL ZİYARET ETTİ

Birkaç gün daha tedavisinin devam edeceği öğrenilen Yerlitaş'ı yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü sanatçı Demet Akalın ve Seren Serengil Yerlitaş'ı birlikte ziyaret etti.

YERLİTAŞ'IN BİTKİN HALİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Biraz olsun morali düzelen ünlü modacının yorgun ve bitkin halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Demet Akalın ve Seren Serengil hasta ziyareti fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

"BİR GÜLDÜK, BİR GÜLDÜK ANLATAMAM"

Seren Serengil paylaşımına "Sultanımız bugün kendine geldi şükür!!! Morallerimizi verdik bir güldük bir güldük anlatamam neler konuştuğumuzu keyifli bir saatten sonra ayrıldık. Sabah yine geleceğiz..." notunu ekledi. Demet Akalın ise "Nur'umuz bugün daha iyi" notuyla hastanede çektikleri fotoğrafı paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Seren Serengil Demet Akalın Nur Yerlitaş Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title