Haberler

Demet Akalın, Mert Fırat'ın Eski Sevgilisi Hande Doğandemir'e Sosyal Medyadan Destek Verdi

Güncelleme:

Demet Akalın, evlilik hazırlığı yapan Mert Fırat'ın ayrıldığı sevgilisi Hande Doğandemir'i instagram hesabından teselli etti.

Oyuncu Mert Fırat, 2 yıllık aşkı Hande Doğandemir'den ayrıldıktan kısa bir süre sonra İdil Fırat ile nişanlanmıştı. Mert Fırat'ın evlilik hazırlığında olduğu İdil Fırat'ın dün akşam düzenlenen kına gecesi ise oldukça ses getirmişti. Sosyal medyadan yoğun eleştiri alan İdil Fırat'ın salona dört kişinin taşıdığı tahtla girmesi Mert Fırat'ın hayranlarını kızdırdı.

DEMET AKALIN DESTEK MESAJI ATTI

Çok ses getiren evliliğin yansımaları konuşulurken gözler, Mert Fırat'ın iki yıllık ilişkisinin ardından ayrıldığı Hande Doğandemir'e çevirildi. Doğandemir'in bir kaç gün önce paylaştığı gönderisinin altına destek mesajları geldi. Destek yorumlarından en dikkat çekeni ise Demet Akalın'ın mesajı oldu. Akalın, Doğandemir'in paylaşımına, "Allah büyük. Bugünü hiç unutma, ileride şükredeceksin.Gerçek asil kız, sen yeteneğinle dağları devirirsin.Unutma sakın" diyerek moral verdi.

Demet Akalın, Mert Fırat'ın Eski Sevgilisi Hande Doğandemir'e Sosyal Medyadan Destek Verdi

Demet Akalın, Mert Fırat'ın Eski Sevgilisi Hande Doğandemir'e Sosyal Medyadan Destek Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Demet Akalın Mert Fırat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

sana ne be ya:

demet hanım her şeye de maydanoz olmasa olmaz

18
2
yanıtYanıtla
MAYDONOZ:

Maydonoz çok sağlıklı bir şey meesela denizakkaya bu yaz maydokinoz sahillerinde tatil yaptu huuuu

yanıt1
yanıt1
Mebrure:

Şöyle hatırlıyorum mide ivaz dan geliyor kelime mideye iyi gelen anlamında . yanlış da hatirlayabilirim.

yanıt0
yanıt0
aptlallaarr:

eee neyi bekliyomuş hande dağları devirecek yeteneğiyle hala. neden devirmemiş öyleyse. senelerdir neyi bekliyo. kedi misali ciğere ulaşamaynca mundar derler. ohhhh iyi oldu. her önünüze gelen , her veridğiniz erkek sizinle evlenecek mi sanıyorsunuz. aptall kızlarrr

6
13
yanıtYanıtla
esra izmir:

handeciğim bırak davul dengi dengine çalsın çok iyi bir tercih olmuş sana sevgiler sen çok başarılı ve güzelsin layık olduğun yerde ve layık olduğun insanlarla olmalısın gerçek eş gerçek dostlarla

9
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Demet ölse helva yiyek

2
6
yanıtYanıtla
ali:

öbür kız tipsiz ya

8
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Şıracı bozacıyı teselli ediyor :))

6
2
yanıtYanıtla
Kader:

Kaderden kaçış yok.kaderinden kacamazsin.kader değil miş

4
4
yanıtYanıtla
Gülgün serezli:

Devir sosyete devri atı alan Üsküdar i geçiyor

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title