Haberler

Demet Akalın, sokağa çıkma yasağıyla ilgili Fahrettin Koca'ya tepki gösterdiği paylaşımını sildi

Güncelleme:

Her zaman Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı çalışmaları destekleyen Demet Akalın, normalleşme sürecini desteklemediğini belirterek tepki gösterdi. "Sokağa çıkma yasağını bayrama kadar uzatmazsanız biz evde kalanlar ne zaman ölürüz?" diyen Akalın kısa sürede gündem olunca paylaşımını sildi.

Koronavirüs salgınından dolayı haftalardır evinde karantinada olan Demet Akalın, bu zamana kadar yaptıklarını desteklediği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sokağa çıkma yasağının uzatılması gerektiğini belirterek tepki gösterdi.

"EVDE KALANLAR NE ZAMAN ÖLÜRÜZ"

Havaların güzelleşmesiyle vatandaşlar sokaklara, açık havaya akın etmeye başladı. Bu duruma isyan eden Demet Akalın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek tepkisini gösterdi. Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Siz sokağa çıkma yasağını bayrama kadar uzatmazsanız biz evde kalanlar ne zaman ölürüz tahminen?" diye sordu.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Her paylaşımı gündem olan Akalın'ın bu sözleri de sosyal medyada tepki çekti. Bu sorunun gündem olmasının ardından rahatsız olan Akalın paylaşımını sildi.

Demet Akalın, Fahrettin Koca'ya tepki gösterdiği paylaşımını sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahrettin Koca Demet Akalın Koronavirüs Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (89)

Kemal:

Kadın dogru söylüyor.İnşaallah olmaz,ama malesef Mayıs sonu görürüz hep beraber sonucları.

11
43
yanıtYanıtla
Murat:

Ne görcez bay bilmiş söyle şimdiden

yanıt4
yanıt0
Çınar:

Bomboşsun demet. . . . sen de cümlelerin de boşsun

50
3
yanıtYanıtla
Ayyaş:

Tamam

yanıt1
yanıt2
arada bir aklını kullan demet:

bu kadın bazen sadece konuşmak için konuşuyor çok konuşma demet boş yapıyorsun

46
5
yanıtYanıtla
Yavuz:

Dusunceni kendine sakla bu ulkenin insanlarinin senin fikirlerini ihtiyaclari asla olmayacak.

32
14
yanıtYanıtla
kara:

kocasından boşandı paraları gidecek diye mal delisi şimdi boşandıgı adamla dost hayatı yaşıyor paranın kudreti işte. önce kendi rezilliklerinle ilgilen bakana laf atacagına terbiyesiz.

42
3
yanıtYanıtla
kara:

senin izmitteki hallerinide biliyoruz demet çingenesi paraya tapıyorsun paranın agzıyla konuşuyorun seni oralara getiren bu millet ipini çekmesinide bilir. bu ülkenin bakanını eleştirirken laf olsun diye eleştirmeyeceksin. o adamın verdiği mücadelenin binde birini verdin mi bu ülkeye. haddini bil.

40
3
yanıtYanıtla
Ad:

İlk defa doğru söylemiş Onu da begenmemissiniz

10
32
yanıtYanıtla
kurt:

tuzu kuru evde kebablar gırla ya çalışan insanlar ekmeğimi alsam yeter der anlayana

yanıt17
yanıt2
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title