Haberler

Demet Akalın, Boşanması Hakkında Yorum Yapan Demet Şener'e Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'la boşanmasıyla ilgili yapılan bir yorumu beğenen Demet Şener'e tepki göstererek "Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın" dedi.

Şarkıcı Demet Akalın 2012 yılında evlendiği iş insanı Okan Kurt ile dün Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak 10 dakikada boşandı. Demet Akalın ile Okan Kurt'un boşanmasının ardından Demet Şener'in beğendiği bir yorum olay oldu.

"SENİN GÜNAHINI ALANLAR BİR BİR DÖKÜLÜYOR"

Şener bir takipçisinin "Ne demişler; sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir... Sen çok asil bir bayansın senin günahını alanlar bir bir dökülüyor." yorumunu beğendi. Bu yorum 2.sayfa adresinde paylaşılınca Demet Akalın'dan tepki gecikmedi.

Demet Akalın, Boşanması Hakkında Yorum Yapan Demet Şener'e Tepki Gösterdi

"BEN BU KADINLA AYNI SAYFAYA KOYMAYIN"

Demet Şener'le sosyal medyada dahi yan yana gelmek istemeyen Akalın, "Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın rica ediyorum" dedi.

Demet Akalın, Boşanması Hakkında Yorum Yapan Demet Şener'e Tepki Gösterdi

6 buçuk yıl önce iş insanı Okan Kurt'la dünya evine giren Demet Akalın, Kurt'un aile şirketlerinden dolayı Beykoz'daki villasına icra gelince, dün görülen davada 10 dakikada evliliğini bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beykoz Adliyesi Demet Akalın Demet Şener Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Bilirkişi:

Demet Şener sanki boşanmak için Adliye koridorlarını aşındıran sen değildin, Akalın''ın boşanmasından sanane sen dua et İbrahimle tekrar Demet Akalın bir araya gelmesin, ozaman ne yapacaksın bakalım olmaz deme biz neler gördük olurmu olur intikam için yine olur . sen işin sonuna bak.

10
3
yanıtYanıtla
suat trabzon:

Demet Malları kaçırmak için boşandı. Ama geceleri gizliden kocasını alır içeri.

9
2
yanıtYanıtla
murat:

bıktık bu kadının haberlerinden

11
0
yanıtYanıtla
misafir:

al birini vur ötekine

8
2
yanıtYanıtla
Bade:

Ah Demet Şener en azından senin gibi aldatılmadı bu konu hakkında konuşacak enson kişi bile değilsin . ticarette batarsında çıkarsın da senin gibi nafaka peşindede koşmadı, delikanlı gibi noktayı koydu sanane?

6
4
yanıtYanıtla
gayserili ibrahim:

demet şener ile onu aynı sayfaya koymak zaten saçma. . demet şener kocası ibrahim kutluay ona yamuk yapmasaydı ileride parasız kalsalar bile kocasının çoluk çocuğunun yanında olur zaten.

7
2
yanıtYanıtla
gayserili ibrahim:

okanda tırlarının başında durmadı avradıyla konser konser gezip yok diskjokeylik yok bilmemne. . demet zaten paragözün biri. seni anında harcadı ama sende gaşındın be koççum

5
3
yanıtYanıtla
İSİM:

TEMİZ KALBİNİ TEMİZLEMEYE PARA YETMEDİĞİ İÇİN ADAMIN HERŞEYİNİ ALMAYA KALKTIN DİLENCİ GİBİ MAHKEMLERDE SÜRÜNDÜN 5 KURUŞ PARA İÇİN ONURUNU SATTIN. DEMET BOŞADI GİTTİ

5
2
yanıtYanıtla
davut:

en azından boynızlanma nedeniyle boşanmadı sen ona bak

3
3
yanıtYanıtla
sözde dobra:

niye koymasınlar? onca sene saçma sapan giderli tıngırtılarınla başımıza sanat güneşi kesilmeyi biliyorsun akalın, ilham kaynağınla anılmak neden zoruna gidiyor?

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title