Haberler

Defne Samyeli Yeni Aşkı Cem Yılmaz'ın Yanına Taşınıyor

Güncelleme:

Bir süredir komedyen Cem Yılmaz ile birlikte olan Defne Samyeli, sevgilisinin villasına taşınmaya karar verdi.

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkileri, geçen ay Samyeli'nin ünlü komedyenin evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenmişti. O fotoğraflardan sonra basından kaçmaktan vazgeçen çift, şimdi de ilişkilerini bir adım öteye taşıyor. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli birlikte yaşama kararı aldı.

CEM YILMAZ'IN VİLLASINA TAŞINIYOR

Samyeli, yakında ünlü komedyenin Levent'teki villasına taşınacak. Yılmaz şimdilerde evini sevgilisine hazırlıyor, onun için evde tadilat yaptırıyor.

Defne Samyeli Yeni Aşkı Cem Yılmaz'ın Yanına Taşınıyor

LİSELİ AŞIKLAR GİBİ

İlişkinin ilk günlerinde objektiflerden kaçan sevgililer artık köşe kapmaca oynamayı bıraktı. Önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Alışveriş Merkezi'nde yemek yediler. Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'a liseli aşıklar gibi bakması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Kartal:

Bunlarda gerçek aşk diye bir şey yok gendilerine gündeme getirmek için yatakta buluşuyorlar üç ay sonra ayrılma sahneleri başlar

17
2
yanıtYanıtla
.:

ne aşkı birbirine yakışıyorlarmıda

yanıt0
yanıt0
mardinli:

kimin eli kimin cebinde belli degil bu ünlülerde

17
2
yanıtYanıtla
dürbünlü:

bu hırbolar genel kültürümüzü hiçe sayıp edebe aykırı yobazca hareket ettikleri için türk vatandaşlıgından çıkarılıp irana veya suudi arabistana sürgüne gönderilmelidirler.

10
2
yanıtYanıtla
Sosyalist Aktör:

Aynen katılıyorum dostum.

yanıt5
yanıt2
0:

la tip olsa tamam

yanıt0
yanıt0
MARSLI:

Allah tamamına erdirsin . . .

2
4
yanıtYanıtla
Hayırlı olsun:

Umarım ciddi bir birliktelikleri olur,Önemli olan birbirlerine olan sevgidir.Güzellik ve maddiyat sadece teferruattır.Tabiki maddiyatı zayıf olan insanlar hemen alışılmış yorumları yapacaklar.Çünkü herşeyin gücünün para olduğunu zannederler.Not: ( Ben varlıklı iken hiç mesut yaşamadım.) Allahıma şükür şimdi çok mutluyum.Önemli olan mutlu olmak!!!

4
2
yanıtYanıtla
Bilim Adamı:

hade lan ordan hayırsız adam.

yanıt0
yanıt0
Kaya polat:

Yazık olsun bu tipsiz Cem Yılmaz’a kim Bakar ya yuhhhh...

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title