Haberler

Dedeli Belediye Başkanı Durak Denetleme Yaptı

Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, belde merkezi ve bağlı mahallelerde yapılan çalışmaları denetledi.

Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, belde merkezi ve bağlı mahallelerde yapılan çalışmaları denetledi.

Durak, belediye ekiplerince yapılan alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, her mahalleye taziye evi, oyun parkı yapılması ile yolların parke taşı kaplaması işinin tamamlandığını belirten Durak, şunları kaydetti:

"Belediye olarak geride bıraktığımız zaman içerisinde 11 taziye evi yaptık. Altyapıyı tamamen bitirdik. Üstyapı ise neredeyse bitti sayılır. Beldemizin girişine yakışır bir kemer yaptırıyoruz ve belde merkezimizi aydınlatacak güzel bir ışıklandırma sistemi kuracağız. Belde merkezinde ve mahallelerde bulunan mezarlıkların etrafını ihata duvarı ile çeviriyoruz. Belediye olarak hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Birçok noktada ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti için çalışıyor."

Durak, beldenin ihtiyaçları noktasında ekmek fırını inşaatının da bitirme aşamasına geldiğini de aktararak, fırının hizmete girdiğinde günlük 2 bin ekmek çıkaracağını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Dedeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title