Haberler

Debenhams Yeni Mağazasıyla Şimdi Mall Of İstanbul'da

Güncelleme:

Dünyada geniş ürün yelpazesi ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, Türkiye'deki ikinci mağazasını Mall of İstanbul'da açtı

Kadın, erkek, çocuk giyim ve aksesuar bölümleriyle hizmet verecek olan Debenhams'ın yeni konseptli ikinci mağazasında, ev dekorasyonu bölümü de alışveriş tutkunlarına özel olarak hazırlandı.

Dünyaca ünlü tasarımcıları aynı çatı altında bir araya getiren Debenhams, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasının ardından ikinci mağazasını İstanbul'un yeni alışveriş merkezi Mall of İstanbul'da açtı. Debenhams'ın yeni geliştirip ve uyguladığı mağaza konseptini Oxford Street mağazasından sonra ilk defa Mall of İstanbul'da uygulandı. Minimal detaylarla dekore edilen mağazada ürün ayrımları, gruplarına ve tasarımcılarına göre ayrışırken, etnik, klasik ve bunun gibi tarzlara göre de farklılık gösteriyor. Debenhams Mall of İstanbul mağazasında aynı zamanda aksesuar ve iç giyim için de özel alanlar bulunuyor. Debenhams, Matthew Williamson, John Rocha, Ben de Lisi gibi tasarımcıların yorumladığı ev aksesuarlarını ise evlerinde farklı bir hava yaratmak isteyenler için Mall of İstanbul mağazasına taşıdı.

İki katlı konsepti ile alışveriş tutkunlarının karşısına çıkan yeni Debenhams mağazasının alt katı ev dekorasyonu, kadın, erkek, çocuk giyim ve aksesuar ile iç giyim alanlarından oluşuyor. Mağazanın üst katında ise kadınları büyüleyecek kozmetik, kadın aksesuar ve kadın giyim ürünleri mevcut.

Mall of İstanbul mağazasında Jasper Conran, Jeff Banks, Ben de Lisi, John Rocha ve Julien Macdonald gibi tasarımcılar Debenhams'a özel olarak hazırladıkları koleksiyonları ile yeni adresinde de alışveriş tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor!

Debenhams'ta tasarımcı koleksiyonlarının yanısıra Red Herring, The Collection, Maine, Mantaray, Bluezoo gibi kendi markaları da var. Mağazada ayrıca büyük bedende de şıklık yakalamak isteyen herkese kadınsı tasarımlar yaratan Evans, modayı klasik çizgileriyle yansıtan Dorothy Perkins, davetlerde her yaşta kadına özel kıyafetler sunan Coast, çok yönlü modayı sokaklara taşıyan günün her anında şıklık sunan Warehouse markaları bir araya geldi.

Kozmetik alanında da Chanel, Lancome, Guerlain, Clarins, Clinique, Estee Lauder, Laura Mercier, Sensai ve daha birçok dünyaca ünlü kozmetik markası kadınların şıklığını tamamlamak için bekliyor.

İngiltere'de başlayan yolculuğunu tüm dünyada sürdüren Debenhams, anavatanına özel yarattığı yeni konseptini İstanbul'un yeni buluşma noktası olan Mall of İstanbul'a taşıdı. Debenhams'ın birbirinden şık koleksiyonları bu serüvene eşlik etmek isteyenleri yeni mağazasında bekliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title