Haberler

Dağpınar Jandarmadan Örnek Davranış

Dağpınar Beldesi’nde Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü hava şartları nedeniyle barınma ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için çevreye jandarma tarafından barınma kulübeleri ve köpek maması bırakıldı.

Dağpınar Beldesi'nde Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü hava şartları nedeniyle barınma ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için çevreye jandarma tarafından barınma kulübeleri ve köpek maması bırakıldı.

Dağpınar Beldesinde yaşanan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle barınma ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Kars-Digor- Dağpınar Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliği ile Dağpınar Beldesinde altı ayrı noktaya sokak köpekleri için barınma kulübeleri ve değişik noktalara köpek maması bırakıldı.

Öte yandan sokak hayvanlarının aç kalmamaları ve olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için bu tür çalışmalar kış ayı boyunca devam edeceği öğrenildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dağpınar Sibirya Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title