Haberler

D&r Retro Day'de 70, 80 ve 90'lar Rüzgarı Esti

D&R ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) ve KENT FM iş birliği ile hazırlanan 'Retro Day', 70, 80 ve 90'lar konseptinin özlenen atmosferini, gençlerle ve geçmişin güzel günlerini yaşatanlarla BÜMED'de buluşturdu.

D&R ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) ve KENT FM iş birliği ile hazırlanan 'Retro Day', 70, 80 ve 90'lar konseptinin özlenen atmosferini, gençlerle ve geçmişin güzel günlerini yaşatanlarla BÜMED'de buluşturdu. Etkinlikte ayrıca Seyyal Taner, Nazan Şoray ve Nil Burak D&R standında imza günü gerçekleştirdi.

Modada, sinemada, müzikte ivmesi hızla artan bir 'Retro çılgınlığı' yaşanıyor. Özellikle Seyyal Taner, Nazan Şoray, Nil Burak albümleri yok satan çağını yaşıyor. BÜMED'de gerçekleşen konserlere de gençlerin ilgisi yoğun oldu. Etkinlikte şarkılarını seslendiren İskender Doğan, Gülden Karaböcek, Işıl Yücesoy, Ferda Anıl Yarkın, Semiha Yankı, Funda, Semiha Yankı, Sibel Alaş, Reyhan Karaca da seyircilere 70, 80 ve 90'lar ruhunu doyasıya yaşattı. Gün boyu D&R tarafından getirilen retro ruhu yansıtan dekorlarda retro kıyafetleri giyen gençler hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ayrıca gün boyu Kent FM'den canlı yayın yapılan etkinlikte retro etkinlikler, ödüllü yarışmalar, oyunlar güne renk kattı. Havuz parti DJ setinde Kent FM DJ'lerinden Serdar Gülmez, Metehan Mert Çakır ve Levent Erim'in özel setleri ve Cenk Erdem'in 90'lar özel seti dinlenirken gün boyunca özellikle D&R Standı'nda yaşanan 'Retro ruhu', akşam saatlerinde sanatçıların imza etkinlikleriyle ile uzun kuyruklar oluştu.

Kapanışın DJ performansı Anadolu-pop funk ve Türk halk müziği eserleri elektronik müzikle modernize eden Kozmonotosman ile yapılan gecede Kozmonotosman'ın kendine has tarzıyla hazırladığı setlerinden biriyle renkli bir kapanış gerçekleşti.

"GENÇLER ŞARKILARIMI BAŞTAN SONA SÖYLEDİ, İNANILMAZDI"

Konser sonrası DHA'ya konuşan Nazan Şoray, "Çok güzel bir gündü. Çok sevecen canlı bir seyirci vardı. Ben şahsen seyirciye doyamadım. İstanbul'da bugün çok nem var. Her yerimiz sırılsıklam oldu ama hiçbir şey gözümüzde değil. Gerçekten en mutlu geçirdiğim günlerden biri. Gençler iki şarkıyı da baştan sona söylediler, inanılmazdı. Ayrıca D&R'a böyle bir etkinlikte bizleri böyle bir seyirciyle buluşturduğu için çok teşekkür ederim" dedi.

Şoray gençlere verdiği mesajında ise "Mutlaka bir hedefiniz olsun. Mutlaka çok çalışın. Çalışmak ve hedef belirlemek başarıya götüren yol. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

"ŞARKILAR EVRENSELDİR, ZAMANSIZDIR, ŞARKILARI KATEGORİZE EDEMEYİZ"

Etkinlikten konuşan Seyyal Taner ise "Çok özel bir gece bu gece. Olağanüstü bir genç grup, olağanüstü bir seyirci, yüksek bir enerji vardı. Onlarla ve sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Onlar ve sizler mutluysanız ben de mutluyum. Şarkılar her döneme aittir. Şarkılar evrenseldir, zamansızdırlar. Dolayısıyla şarkıları kategorize edemeyiz. Müziği kategorize edemeyiz. Şarkılar, okundukları zamanki paylaşıldığı enerjiyi ileriye taşıyan eserlerdir. Dünü bilmeden yarını da bilemeyiz. Dolayısıyla şarkıları bilmeleri kadar bana doğal gelen bir şey yok. İyi ki de internet var da çocuklar öğreniyorlar ve neler olduğunu biliyorlar. Bundan dolayı çok mutluyum. Gençler zaten mesajı evrenden alıyorlar bence. En doğrusunu biliyorlar, en doğru şeyleri yapıyorlar. Onlara güvenim sonsuz. Gelecek onların, hepinizi çok seviyorum. Her zaman genç kalın" diye konuştu.

Konserlerin ardından düzenlenen yarışmada en başarılı retro kıyafetle gelen 3 seyirciye de birinciye pikap, ikinciye plaklar, üçüncüye de hediye çeki olmak üzere D&R'dan hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülden Karaböcek Seyyal Taner Nazan Şoray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title