Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'ün Programı

Genel Müdür.Genel Müdür Yardımcısı.

="ctl00_ContentPlaceHolderContent_divDetayMetin">IHA0068776-GUN/14-MAY-0001-0D13

İHLAS HABER AJANSI

14 MAYIS 2012 PAZARTESİ GÜNDEMİ

Genel Müdür: Thomas Bonifield

Genel Müdür Yardımcısı: İsmail Ballı

Yazılı Haberler Müdürü: M. Ömer Kılıç

İHA Basın Meslek İlkelerine Uyar. Basın Meslek İlkeleri Madde 8: Bir basın organının dağıtım süreci tamamlanmadan o basın organının özel çabalarla gerçekleştirdiği ürün, bir başka basın organı tarafından kendi ürünüymüş gibi kamuoyuna sunulamaz. Ajanslardan alınan özel ürünlerin kaynağının belirtilmesine özen gösterilir.

-----------------------------------------------------------

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 10.00'da Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen törene katılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da yer alacağı programda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında ağaçlandırma protokolü imzalanacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.00'de Bakanlar Kurulu ve saat 18.00'de parti genel merkezindeki MYK toplantılarına başkanlık edecek.

Başbakan yardımcısı ve bakanların faaliyetleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 11.00'de Yemen Sanayi ve Ticaret Bakanı Saad al Din Ali bin Talip ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, saat 17.00'de Sırbistan Sosyal Güvenlik Bakanı Rasim Ljajic ve saat 19.00'da Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle ile bir araya gelecek.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 09.00'da Belçika Flaman Hükümeti Başbakan Yardımcısı ve Flaman İnovasyon, Kamu Yatırımları, Medya ve Yoksullukla Mücadele Bakanı Ingrid Lieten ile görüşecek.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 10.00'da 2. Gençlik Şurası'nın açılış konuşmasını yapacak.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 11.00'de "8. Uluslararası Bilişim Olimpiyatı ödül törenine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 11.00'de 4. toplu sözleşme görüşmelerine katılacak.

Siyasi Partilerin faaliyetleri

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, saat 13.00'de GİK üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek, saat 14.00'de parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak.

Basın toplantısı, görüşme, ziyaret, eylem, panel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) saat 10.00'da Galata Köprüsü'nde Sakatlar Haftası nedeniyle "İSÖM, Geleneksel Balık Tutma Şenliği" düzenleyecek

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, saat 10.00'da Ankara Kalkınma Ajansının düzenlediği programa katılacak.

- SGK Genel Başkanı Fatih Acar, saat 09.00'da Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret edecek, saat 11.30'da basın toplantısı yapacak.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saat 14.30'da Anneler Günü nedeniyle hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışını yapacak, ayrıca Anchor Şirketi'nin belediyeler arasında düzenlediği yarışmada 1. ve 2. alan BELMEK'lere ödül verilecek. Engelliler Haftası kapsamında saat 14.00'de Büyükşehir Belediyesi bir eğlence programı düzenleyecek.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, saat 10.00'da Ulucanlar Cezaevi önünde yapılacak basın toplantısına katılacak.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, saat 13.00'de ATO Meclis salonunda yapılacak

konferansta açılış konuşmasını yapacak.

DİSK ve Genel -İş Sendikası, saat 10.30'da bir basın açıklaması yapacak

- Eğitim Sen ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, saat 14.00'de "Eleştirel Eğitimin Bugünü ve Geleceği" konulu bir panel düzenleyecek.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, saat 16.00'da "Hidroket - 3" kamuoyuna tanıtacak.

UNICEF ve Sağlık Bakanlığı, saat 09.00'da Çocukların Refahı için Ailelerin desteklenmesinde toplum hemşirelerinin rolü; ev ziyaretlerinin önemi konulu bir panel düzenleyecek.

Uluslararası Güney Azerbaycan Türkleri Konseyi, saat 11.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti, saat 09.30'da kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek.

Ankara Atatürk Lisesi, saat 12.30'da 129. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ankara Atatürk Lisesi Geleneksel Taş Mektup ödül töreni yapılacak.

KTO Karatay Üniversitesi'nde, 2. Uluslararası Bilim, Kültür ve Sanat Günleri saat 09.00'da düzenlenecek basın toplantısıyla başlayacak.

Spor

Fenerbahçe, Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.

-Futbol Plus Dergisi tarafından "FONEX'le Yılın Futbol Oscarları Ödülleri"

Polat Otel'de verilecek

Dün oynanan maçlardan sonra Bank Asya 1. Lig sona erdi. Akhisar BLD ligi şampiyon tamamlayarak Elazığspor'dan sonra Süper Lig'e çıkan 2. takım oldu. Ç.Rizespor, Kasımpaşa, Konyaspor, Adanaspor kendi aralarında yapılacak play-off maçlarından sonra lider

olan takım 3. Takım olarak süper Lig'e çıkacak.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bilkent Otel'de düzenlenecek, 2. Gençlik Şurası'nın açılış konuşmasını yapacak. (Ankara/10.00)

-Londra Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için 25 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne katılacak A Milli Kadın Basketbol Takımı, İstanbul'da toplanarak, ilk çalışmasını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 16.30'da yapacak.

A2 Ligi Türkiye Şampiyonası Play-off'un ilk gününde, saat 13.00'de Konyaspor - Sivasspor ve saat 16.30'da Bucaspor- Gençlerbirliği maçları yapılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Thomas Bonifield İsmail Ballı Abdullah Gül Ömer Kılıç Politika Güncel Haberler

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Veliden okul müdürüne saldırı! O anlar kamerada

Veliden okul müdürüne saldırı! O anlar kamerada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title