Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan mı Mansur Yavaş mı? 26 ili kapsayan anketten çıkan sonuç bomba

Güncelleme:

26 ilde 2 bin 520 kişiyle yapılan araştırmada "Cumhurbaşkanlığı seçiminde son tura Recep Tayyip Erdoğan ile Mansur Yavaş kalsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 51.5'i tercihini Erdoğan'dan yana kullanırken, yüzde 48.5'i ise Yavaş'a destek vereceğini ifade etti.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak ASAL Araştırma Şirketi, 14-24 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Aydın, Manisa, Bursa, Kocaeli, Ankara, Konya, Antalya, Adana, Hatay, Kırıkkale, Kayseri, Zonguldak, Kastamonu, Samsun, Trabzon, Erzurum, Ağrı, Malatya, Van, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin dahil 26 ilde yaptığı araştırmanın sonuçlarını yayınladı.

ERDOĞAN MI MANSUR YAVAŞ MI?

2 bin 520 kişiyle telefon yöntemiyle yapılan araştırmada vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı seçiminde son tura Recep Tayyip Erdoğan ile Mansur Yavaş kalsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusu da soruldu. Ankete katılanlar yüzde 51.5 ile Erdoğan, yüzde 48.5 ile Mansur Yavaş yanıtını verdi.

ERDOĞAN MI EKREM İMAMOĞLU MU?

Son tura Recep Tayyip Erdoğan ile Ekrem İmamoğlu kaldığında ise Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 53.3 olurken, İmamoğlu diyenler ise yüzde 46.7 oranında çıktı.

ERDOĞAN MI KILIÇDAROĞLU MU?

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşılaşması durumunda ise Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 54.4 olurken, Kılıçdaroğlu'nu tercih edenlerin oranı yüzde 45.6 çıktı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (52)

Selim Güler:

Reisin karsisina bunlar rakipmi?Bunlar ne yapmiski yalan iftira propaganda dan baska birsey bilmezler.Birde yazmiski süpriz yavasin önünde kil payi önde he.En az %40 fark var.Hepsini Reis mat eder.Bu yanfss ankettede inanmayin yalan. .

284
663
yanıtYanıtla
gökhan tan:

selim seçimden sonra buralarda ol. balonunuz patlayacak...

yanıt6
yanıt0
hakan saglam:

Senin reisinin karsisina aday ben cikayim bende gecerim su ekonomik soyadi nufussal erozyonun karsinda.sen hangi turkuyede yasiyosunda carsi pazardan bile bihabersin afrikalisini afganini suriyelisini belese besleneni gectik.

yanıt8
yanıt0
Hüseyin Kılıç:

Mansur kim yahu

298
554
yanıtYanıtla
gökhan tan:

göreceksin kim. :) akepe %25 alamaz. EYT oldu EPT. bu iş artık kökünden bitmiştir.

yanıt10
yanıt0
Hamit Yasar:

Akp il baskanliklarindan telefon numarası alırsan sonuç öyle çıkar bu anketcilerin yatacak yeri yok Biri tırnak keser canlı yayında kimi verir anket kağıdını colugun çocuğun eline onlarda kendileri doldurur her anket başı para alıyor bu anketten para kazanma işi bitsin ya alan hep

449
152
yanıtYanıtla
suleyman iplikci:

Troll kardeş 21 senedir her seçim öncesi aynı terane Erdoğanın karşına kimi koysan kazanıyor.sonuc 16.balkon konuşması.ayrica 2018 Erdoğan seçilirse kendimi yakacam diyen fondas bi anketci vardı sahi o ne oldu

yanıt1
yanıt8
Erol Birol :

TR nin taze ve genc kana ihtiyacı var EKREM IMAMOGLU

194
323
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Lan yuru isine en ufak birseyde adam tatile kaciyo. Taze ve genc dedigin vatani icin birseyler yapacak Ekrem gibi yurtdisina sikayet etmeyecek dingil.

yanıt156
yanıt150
Hakan:

Anketi akp ilçe binalarında yapmışlar galiba. Bay bay heppinizz.

307
198
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title