Haberler

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzonluları toplu açılış törenine davet etti

Güncelleme:

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, vatandaşları 30 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışlara davet etti.

Mumcu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'a olan sevgisinin iktidarları boyunca yapılan yatırımlarla görülebileceğini belirterek, Trabzonluların yaşam standartlarını yükselterek, hayal edilemeyen projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti kurulduğu günden beri millete hizmet etme aşkıyla çalıştıklarını anlatan Mumcu, "Dünyada yaşanan zorlu pandemi koşullarına rağmen ülkemize yatırım yapmaktan, millete hizmet etmekten asla bir adım dahi geri durmadık. Pazar günü yapılacak olan toplu açılış töreninde hepimiz göreceğiz ki 2 yıllık pandemi sürecinde de yatırımlarımız devam etti ve AK Parti millet için üretmeye hiç ara vermedi. Dünya durdu, hizmet durmadı. Dünya durdu, yatırım durmadı." dedi.

Mumcu, hem Türkiye'de hem de Trabzon'da yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi vererek, "Trabzonlu hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Pazar günü saat 14.00'da Trabzon meydanında gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenimize davet ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Trabzon İl Koordinatörü Jülide İskenderoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Giresun Trabzon Politika Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title