Haberler

Cumayeri'nde Eğitime 28 Bin Lira Harcandı

Düzce İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Hasan Arslan, Cumayeri'nde 2013 yılında eğitime 28 bin 500 lira harcandığını açıkladı.

Cumayeri'nde 2013 yılı içerisinde eğitim alanında yapılan yatırımları bir rapor halinde meclise sunan Arslan, bütçede 6 bin 500 lira ödeneğin harcanmayı beklediğini belirtti.

Arslan tarafından meclise sunulan raporda şu bilgiler yer aldı: "Komisyon üyelerimizle birlikte Cumayeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edildi. Önerge doğrultusunda yaptığımız inceleme ve araştırma doğrultusunda Düzce İl Özel İdaresi İl Encümenince Cumayeri Köylere Hizmet Götürme Biliğine aktarılan 35 bin liradan anaokulu su olukları tadilatı için bin 500 lira, YİBO okulunun kapı, öğrenci ve öğretmen wc'lerinin bakımı için 12 bin lira, Nimet Pisak köy okulu elektrik hattı, boya ve çatı onarımı için 6 bin 500 lira, İlhami Reyhan Turan İlköğretim Okulu olukları, wc ve boya işleri için 5 bin lira, Şehit Nusret Akar İlköğretim Okulu boya, kapı kilitleri için 3 bin lira, Dokuzdeğirmen İlköğretim Okulu kalorifer borusu tamiratı için 500 lira, ödemelerin yapılarak toplam 28 bin 500 lira harcama yapılmıştır. Cumayeri Köyleri Kalkındırma Birliğinde Milli Eğitimde kullanılmak üzere 6 bin 500 lira ödenek mevcuttur. Ayrıca YİBO okulundaki tadilat işlerinin çok güzel olduğu da gözlenmiştir."

Rapor meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce İl Genel Meclisi Milli Eğitim Müdürlüğü Hasan Arslan Cumayeri Yerel Haberler

title