Haberler

Çukur Dizisinde Tepki Çeken Sahne! Polise Haritadan Yer Gösterdi

Güncelleme:

Çukur'un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde diziye yeni dahil olan Emrah Komiser'in kendisini durduran trafik polisine "Haritadan yer seç" demesi izleyicinin büyük tepkisini çekti.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde Sena'nın ağabeyi Komiser Emrah rolüyle genç oyuncu Alperen Duymaz katıldı. Bodrum Masalı dizisinde Ateş rolüyle tanınan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Komiser Emrah rolü, sosyal medyada tepki topladı.

VARTOLU'NUN UYUŞTURUCU ÇİFTLİĞİNİ HAVAYA UÇURDU

Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı.

Çukur Dizisinde Tepki Çeken Sahne! Polise Haritadan Yer Gösterdi

HARİTA AÇARAK YER SEÇMESİNİ İSTEDİ

Çukur'un yeni anti kahramanı Emrah Amir'in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı.

Çukur Dizisinde Tepki Çeken Sahne! Polise Haritadan Yer Gösterdi

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (358)

C.sarisen:

Abartmayın ya bu kadar film bu

0
20
yanıtYanıtla
SERKAN 01:

POLİSLERİN BU ŞEKİLDE DAVRANIŞLARI OLDUĞUNU GÖSTEREREK DİZİYE ZARAR VERMİŞLER. HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ. BÖYLE BİR POLİSLİK DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE YOK. DİZİNİN AĞIRLIĞINI YOK ETMİŞLER, ÇOK YAZIK. TRAFİK POLİSLERİNE SAYGISIZLIK TEK KELİMEYLE.

19
0
yanıtYanıtla
saçmaişler:

görevini yapan bir polise bu tarz bir şekilde muamele edilmesi gerçekten çok salakça bir sahne yaratmış. Sahneyi kurgulayan senaristi kınıyorum.

18
1
yanıtYanıtla
La oğlum:

İyi sen görevdeki memura böyle davran. Daha doğrusu imam osurursa cemaat ne yapmaz hesabı. Sonrada gel polise doktora hemşireye kadına çocuğa şiddet var de. Geç bunları kardeşim. İnersin arabandan adam gibi çekersin kenara kim olduğunu beyfendi gibi anlatırsın. Sonrada insanlar derki işte gerçek Türk polisi ve Komiseri der. Bunların hepsi şanlı yüce görevlilerimize büyük hakaret.

18
0
yanıtYanıtla
Aynen kardeşim:

Çok doğru bence görevlilere hakaret ve aşağılamaktan dava açılmalı

yanıt4
yanıt0
Mehmet sait çikci:

Polis gürevini yapıyor o hatayı başbakan da yapsa o polisin gürevidir arabayı durdurmak halkın güvenliğini sağlayan polis arkadaşlarımızı bu şekilde suistimal etmeyin lutfen onlar trafik deki canavarları haddini bildirmek için gürev yapıyorlar ŞİDDET LE KINIYORUM

16
1
yanıtYanıtla
Mert Devran:

Nerde Amirmiş bu adam Türkiyede böyle amirlik yapan varsa buyursun gelsin.İzmirde görev yapıyorum beklerim böyle amirleri..!!!Çukur dizisi bitmiştir..

15
1
yanıtYanıtla
Orhan korkmaz:

Bir polise yakışan hareket değil hata yapacaksın sonrada aynı meslektaşına haritadan yer gösterecek sin çok ayıp vede dengesiz bir hareket çukur dizisini bundan sonra izlemeyeceğim

16
0
yanıtYanıtla
suitcak:

HİÇ YAKIŞMAYAN BİR SENARYO ÇOK YAZIKKKKK. . . .

15
0
yanıtYanıtla
ismail:

Hatay millet vekilinin oğlu polislere içtima aldı mı? güzel ülkemde, keza bu gibi durumlarda bir çok polis sürgün de yedi Eeee bu da acı gerçeğin gün yüzüne vurulması. . . . istesek de istemesek de gerçek hayat böyle. . . ADALET HER ZAMAN GÜÇLÜDEN YANA. . . !!!!!

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 358 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title