Haberler

Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü

Güncelleme:

Show TV'nin yoğun ilgili gören dizilerinden Çukur'un 106. bölümünde bir sürpriz yaşanacak. Dizide 'İdris Baba' karakterine can veren Ercan Kesal, 2. sezon sonunda veda ettiği Çukur'a konuk oyuncu olarak geri dönüyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran ve Nejat İşler gibi isimlerin paylaştığı Çukur'un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne daha önce dizide yer almış Ercan Kesal (İdris) ve Çetin Sarıkartal (Paşa) konuk olacak.

ERDAL KESAL, SELİM'İN VEDASINDA ORTAYA ÇIKIYOR

Ercan Kesal'ın canlandırdığı 'İdris' karakteri ikinci sezon finalinde, Çetin Sarıkartal'ın canlandırdığı 'Paşa' karakteri ise birinci sezon finalinde diziye veda etmişti. Dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan'ın vedasının yaşanacağı yeni bölümde, iki oyuncunun flashback sahnelerinde yer aldığı görülüyor.

Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çağatay'ın kurduğu tuzakla Koçovalılar'a büyük bir ateş düşecek ve Selim, Yamaç'ın kucağında son nefesini verecek. Koçovalı ailesi Selim'in ölümüyle derinden sarsılırken Akın, babasının acısıyla saldırıya geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim'in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak. Ogeday'ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz'in hedef tahtasında bulurken, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim'in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz'e hiç beklemediği bir darbe indirecek.

Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Ercan Kesal Öner Erkan Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (10)

OOOOO:

BİTMEYEN MERMİLER KURŞUN İŞLEMEYEN İNSANLAR GERÇEK HAYATTA BUNLARA ÖZENİP TEK MERMİDE GEBERİP GİDENLER

37
4
yanıtYanıtla
hakkı:

izleyen kaldı mı bunları

27
9
yanıtYanıtla
1907:

Cahil toplumları dizilerle kandırmak kolay oluyor.

25
5
yanıtYanıtla
Amed:

Beynimiz sulanmış zaten

17
3
yanıtYanıtla
Amed:

Masallarda yaşıyoruz işte....

18
2
yanıtYanıtla
...................:

zaten toplumda şiddet, kadın cinayetleri almış başını gitmiş biraz topluma yol gösterecek sevgi saygı davranışları uyandıracak diziler yapın.

5
1
yanıtYanıtla
Musto:

Diziye dönmüyor milleti kandırmayın sadece selim hayal görüyor babasını

0
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

Geliyola, gidiyola, aklumuzda dalga neyn geciyola

1
0
yanıtYanıtla
erhan:

sizene lan millet seviyor o aklı kıt 1907 izlemezsin olur biter sanada lafım hakkı sanane bu arada kaybol

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

gerçekten televizyonlarda çok dandik dizi gördüm ama şu dizi gibisini görmedim. Bildiğin dökülüyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title