Haberler

Çukur'a damga vuran sahne! Yamaç Koçavalı, mahalleden kovuldu

Güncelleme:

Düşürüldükleri uzaktan kurtulmak için babası İdris'i vurmak zorunda kalan Yamaç'ın sırrı ortaya çıktı. Abisi tarafından vurulduktan sonra mahalleye dönen Yamaç, Çukur'dan kovuldu. Çukur'da Yamaç döneminin bittiği sahne herkesi ekrana kilitledi.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, dün akşam 95. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne damga vuran ise Yamaç'ın "Çukur evimiz İdris babamız" sloganıyla Çukur'dan kovulması oldu.

YAMAÇ İYİLEŞTİ

Çukur son bölümde, Arık Böke'nin Cumali'ye gönderdiği, İdris ve Yamaç'ın tuzağa düşürüldüğü ve İdris Koçovalı'nın öldüğü anın görüntüleri, herkesi Yamaç'a düşman yaptı. Babası İdris'i Yamaç'ın öldürdüğünü öğrenen Cumali, kardeşini vurdu. Hastaneye kaldırılan Yamaç'ı ise Cengiz Erdenet kaçırdı ve iyileşmesini sağladı.

Çukur'a damga vuran sahne! Yamaç Koçavalı, mahalleden kovuldu

ÇUKUR'DAN KOVULDU

Yamaç'ın en yakın adamı yapmak isteyen Cengiz Erdenet, planını devreye soktu. Koçovalı Hastanesi'nde tedavi gören Yamaç'ı kaçırarak kendi malikanesine getirdi ve iyileşmesini sağladı. Aldığı kurşunlardan sonra kısa sürede iyileşen Yamaç ise mahalleye geri döndüğünde hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Çok sevdiği Aliço bile Yamaç'ın yüzüne bakmadı. Yamaç ve Mahsun aynı sıralarda annelerinden helallik almaya gittiler. Mahsun annesinin elini öperken, Sultan ise Yamaç'a sadece çantasını uzattı. Annesinin elini öpmek için eve giden Yamaç kapıdan kovuldu. Yamaç tam kahvenin önüne geldiği sırada Çukur sokaklarında "Çukur evimiz İdris babamız" sözleri yankılanmaya başladı. Cumali ise tüm olanları bir çatıdan izledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

AFYONLU:

APTALMIYIM CAHİLMİYİMDE İZLİYEYİM BU DİZİYİ?

11
19
yanıtYanıtla
poyraz:

senin için bu gerçek biraz acı olacak ama hem aptal hem cahilsin sen zaten AFYONLU.

yanıt7
yanıt3
peki nesin...:

aptal değilsin cahil değilsin de; yıllarca sörvayvırı, mastırşefi, ben bilmem eşim bilir''i niye izliyorsun. . .

yanıt4
yanıt4
A haber:

Aferin afyonlu reisimiz yasakladi bu diziyi.

yanıt1
yanıt4
Sero:

Zamanını ayırıp yorum yapmışsın ama.

yanıt2
yanıt1
sgdhgj:

ne dizi 5 para eder nede bu çocuk

11
9
yanıtYanıtla
ülkü:

aras a laf yok

yanıt5
yanıt3
seko:

ne saçma dizi bu ya

10
10
yanıtYanıtla
sekoya cvp:

izleme o zaman mal

yanıt5
yanıt3
AKIL:

BÖYLE DİZİLERLE ÇOLUK ÇOCUĞU SOKAK VE SERSERİ HAYATINA ÖZENDİREN ABUK SABUK DİZİ

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title