Haberler

Coşkun Sabah'tan Keyif Dolu bir Gece

Güncelleme:

MNG Kargo'nun iş ortaklarıyla kutladığı gecede mutluluk ve gurur vardı

Coşkun Sabah, MNG Kargo'nun 10. Yıl Kutlamalarında Keyif Dolu bir Gece Yaşattı!

Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo'nun, 10. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen gala gecesinde Coşkun Sabah rüzgarı yaşandı. MNG Kargo'nun iş ortaklarının, yöneticilerinin ve 5. – 10. hizmet yılını dolduran çalışanların katılımıyla düzenlenen gala gecesinde, Coşkun Sabah geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı. Gazeteci Tayfun Talipoğlu ise 'Yol Hikayeleri'ni anlattığı gecede, unutulmaz anılarını dinleyenlerle paylaştı ve büyük alkış aldı.

Düzenlenen 10. yıl gala gecesinde bir konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, faaliyetlerinin 10. yılında yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle öne çıkan MNG Kargo'nun bugün sektöründe trend belirleyen konumuna geldiğini belirtti. Gala gecesinde 5. ve 10.hizmet yılını dolduran MNG Kargo çalışanlarına Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut tarafından plaket verildi ve MNG Kargo 10.Yıl pastası kesildi. MNG Kargo iş ortakları ve çalışanları gece boyunca eğlenceli ve coşku dolu saatler yaşadılar.

Aslan Kut, " Türkiye'yi sevmek yetmez. Çok çalışmak, başarmak ve Türkiye insanı ile bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye'nin potansiyeline inandık, müşterilerimiz bize güvendi. Her yıl yeni yatırımlar yaptık, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın verdiği güçle büyüdük. Bu amaca ulaşmak için şirket olarak önemli toplumsal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Türkiye'nin tarihi, doğal güzellikleri, ekonomisi ve el sanatlarını tanıtmak amacıyla 'Kentlerin Dili' çatısı altında bir dizi etkinlik düzenledik. Yerel projelerle, yerel ekonomilerin ve küçük üreticilerin gelişimine destek verdik. Bizler Türkiye'de var olduk. Onun için diyoruz ki, esnaf, ticaret erbabı, sanayici büyürse Türkiye büyür, Türkiye büyürse, hepimiz büyürüz. Bugün burada sizlerle paylaştığımız Aç Kanatlarını Türkiye projesi de, şirketimizin bu anlayış doğrultusunda geliştirdiği, üretimi destekleyen yaklaşımının ürünüdür. Amacımız Anadolu ekonomisinin gelişmesi için sunduğumuz katkıyı artırmaktır. Anadolu esnafı, ticaret erbabı ve küçük işletmelerin, işlerini büyütmelerine, uluslar arası standartlarda iş yapmalarını istiyoruz, işlerinin tıkandığı noktalarda onların önünü açacak danışmanlık ve uygulama hizmetleriyle yanlarında olmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Aslan Kut, MNG Kargo'nun 10 yılda ulaştığı büyüklükler konusunda ise şunları söyledi:

"Türkiye'de 14 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 700'ün üzerindeki yaygın dağıtım ağı, 2 bin karayolu aracı ve 7 bini aşkın çalışanımız ile 2.000 yerleşim birimine dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ülkemizde her gün 500 bin adrese hizmet götürüyoruz. Dünya lideri FedEx Express'in, 220 ülkedeki global hizmet ağına entegre çalışıyoruz. İnovasyon yatırımlarımız, tüketicilerimize sunduğumuz yeni ürünler ve güçlü dağıtım ağının sağladığı sinerji, MNG Kargo'nun sektöründe en büyük oyuncularından birisi olma başarısını güçlendirmektedir. Hedefimiz, MNG Kargo'yu orta vadede 'dünya markaları' ligine taşımaktır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tayfun Talipoğlu Coşkun Sabah Aslan Kut Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title