Haberler

Çorum'da 3 Yeni Fen Lisesi Açılacak

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum'da gelecek yıl 3 yeni Fen Lisesi açılacağını bildirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum'da gelecek yıl 3 yeni Fen Lisesi açılacağını bildirdi.

Salim Uslu, çeşitli inceleme ve ziyaretler kapsamında geldiği Çorum'un Alaca ilçesinde, Çorum Valisi Sabri Başköy ile çeşitli temaslarda bulunarak yapımı devam eden yatırımlar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

İlçede önce yapımı süren Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu kampüs inşaatını inceleyen Uslu, daha sonra Günhan Mahallesi'nde yapılması planlanan İmam Hatip Lisesi arsasındaki çalışmaları inceledi.

Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sungurlu, Osmancık ve Alaca ilçelerinde eğitim ve öğretim veren Anadolu öğretmen liselerinin, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılından itibaren Fen Lisesi olarak eğitim vermeye devam edeceğini belirtti. Uslu, bu konuda çalışmaların devam ettiğini ve söz konusu ilçelerdeki okulların yeni düzenlemelere göre eğitimlerini sürdüreceğini kaydetti.

İncelemelerde, Çorum Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan ile Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz da Uslu'ya eşlik etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Başköy Salim Uslu Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title