Haberler

Çorum Belediyesi, Hastaneye 300 Kişilik Mescit Yaptırdı

Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 300 kişi kapasiteli mescit yaptırdı.

Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 300 kişi kapasiteli mescit yaptırdı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan mescitte incelemelerde bulundu.

Başhekim Doç. Dr. Evrim Afşarlar'ın da katıldığı inceleme gezisinde Başkan Gül, mescitteki vatandaşlarla da sohbet etti.

Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane ile birlikte inşa edilen ilk mescidin yerinin uygun olmadığı ile ilgili talepler geldiğini, bu nedenle belediye olarak hastane bünyesinde yeni bir mescit inşa ettiklerini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın devreye girmesiyle mescidin inşasına başladıklarını ifade eden Gül, "Gelen talepler üzerine Çorum Belediyesi olarak 240 erkek ve 40 hanım kardeşimizin rahatça ibadetini yapabileceği aynı zamanda cuma namazını kılabileceği bu mescidi en kısa sürede inşa ettik. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title