Haberler

Çorlu'daki Taksici Cinayetinin Ardından

Tekirdağlı taksiciler, Çorlu'da müşterisi tarafından öldürüldüğü tahmin edilen meslektaşları Necmi Canlı'nın katil zanlısının yakalanması için taksi duraklarına robot resmini astı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, çalıştığı taksi durağından aldığı müşterisi tarafından öldürüldüğü tahmin edilen Necmi Canlı cinayetinin aydınlanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor. Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda çıkarılan robot resim, Tekirdağlı taksiciler tarafından durak camlarına asıldı.

Katil zanlısının bir an önce yakalanmasını istediklerini ifade eden şoförler, taksici esnafı olarak can güvenliklerinin olmadığını ve bunun için alınan tedbirlerin de bugüne kadar yetersiz kaldığını belirtti. Şimdiye kadar alınmak istenen güvenlik önlemlerinin de sonuçsuz kaldığını savunan taksici esnafı, "Bu konuda devletimizin kesin çözümler bulmasını diliyoruz. Umarız bundan sonra taksici cinayetleri yaşanmaz" dedi.

Çorlu şehirlerarası otobüs terminalinin durağında taksicilik yapan Necmi Canlı'nın 59 T 5141 plakalı otomobili Çorlu-Edirne Karayolu Sağlık Mahallesi Çırak Bayırı mevkisinde terk edilmişti. Taksi şoförü Necmi Canlı'nın cesedi ise Muratlı'ya bağlı Sevindik köyünde yol kenarında 8 yerinden bıçaklanmış halde bulunmuştu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri katil zanlısının robot resmini çizerek her yerde katil zanlısını arıyor.

(EÖ-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title