Haberler

Constance Hotels & Resorts Çocukları Constance Kıds Club'la Şımartıyor

Güncelleme:

Lüks destinasyonlarda konumlanan Constance Hotels and Resorts, yetişkinlerden en küçüklere misafirlerini harika bir şekilde ağırlıyor.


Constance Çocuk Kulüpleri

Macera ve keşif çocukları bekliyor. Constance Kids Club'a kaydolan 4 ila 12 yaş arasındaki çocuklar muhteşem hediyelerle karşılaşıyor. Genç misafirlerin tatillerinin keyfini çıkarması için mükemmel bir yol izleyen Constance Kids Club samimi ve nitelikli personel ile çok sayıda etkinlik sunuyor. Çocuklar, hayat boyu sürecek unutulmaz deneyimler yaşama fırsatı buluyor.

Çocukların çocuk olduğunu hissetmesine, etrafındaki dünyayı keşfetmesine ve sunulan çeşitli etkinlikler sayesinde ruhlarını açığa çıkarmasına izin veriyor: sanat eseri ve zanaat, soygun avı ve gastronomi gibi birçok aktivite çocuklar için hazırlanıyor. Belle MarePlage, Prince Maurice, Ephelia, Lemuria ve Halaveli, çocuklarınızı Constance Kids Club'abekliyor.

Constance yolunda yapılan Hollywood Bulvarı... Genç konuklarımızın varlığını kutlamak için, ConstanceHotelsand Resorts kısa bir süre önce çocukların izlerini bırakmak için eğlenceli bir yol olan '' Çocuk Bulvarını '' yarattı. Çocuklar el baskılarıyla sanat eserlerini yaratıyor. Böylece Constance Kids Club bulvarı unutulmayacak hatıralarla doluyor. Maldivler, Mauritius ve Seyşeller, her otel aynı vizyona sahip farklı konseptler sağlıyor.

Bilezik Takası

Constance'ta tüm lüks seçimler çocuklar içinde geçerli oluyor. ConstanceHotelsandResorts'ta kalan çocuklara 5 Bilezik sunuluyor. Smoothi'den kreplere ve bol kepçeli dondurmalara karşı değiş tokuş yapabiliyor ya da hatıra olarak saklayabiliyorlar. Constance'da konuklar seçme lüksünü ve güzel şeyler tatmayı hak ediyor.

6 yaş altındaki çocuklar için ücretsiz

Constance aile ruhuna ve gerçek otantik anlara değer verirken gerçek ilişkilerin hayattaki en değerli hazine olduğuna inanıyor. Bu yüzden ailelerin rahatlamasını, mutlu olmasını ve sevdikleriyle yeniden bağlanıp keyifli anlar geçirmelerini sağlıyor.Bu nedenle, 1 Kasım 2017'ye kadar ek yataklı bir oda veya villa tutan ailenin 6 yaş altındaki çocukları ücretsiz konaklıyor.

Hakkında: "Hint Okyanusu'nda, Maldives, Seychelles, Madagascar ve Mauritius'da konumlanan Constance Hotels & Resorts sahip olduğu 7 otel ile birlikte 1975' ten bu yana hizmet vermektedir. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine eşsiz doğa ile konforu bir arada sunan Constance Hotels & Resorts, Opus DMC aracılığıyla 2013' te ilk kez Türkiye'deki seyahat tutkunlarına da tatil keyfini yaşatıyor. Constance Le Prince Maurice, Mauritius'un kuzeydoğusunda, 60 hektarlık özel bir yarımadanın üzerindedir. Adanın tek yüzen restaurantı Le Barachois'te Constance Le Prince Mauritius'de bulunmaktadır. Otelde toplam 18 delikli, 2 golf sahası da bulunuyor. 25.000 özel şişeden oluşan şarap mahzenine de sahiptir. Mauritius'ta Constance Belle Mare Plage ise 2 kilometre uzunluğunda, eşsiz beyaz kumsallarda misafirlerine tam anlamıyla bir tatil deneyimi yaşatıyor. 100 kişilik konferans salonuna sahiptir. Ayrıca su sporları da burada yaygındır. Seychelles'te Constance Lemuria Praslin adası kuzeybatı kıyısında yer alan otel, üç adet beyaz kumsal ile çevrilmiş romantik tatil ortamı sunuyor. Port Launay Milli Deniz parkına bakan büyüleyici bir yer olan Seychelles'te ki Constance Ephelia, Mahe'nin güzel batı kıyılarında bulunan lüks bir tesistir. 5000 m2lik Hint Okyanusu'nun en büyük spa köyüne sahiptir. Lüks bir ada otel olan Maldives'de ki Constance Halaveli, Kuzey Ari Mercan'ın pitoresk kristal berraklığındaki lagünde, geleneksel Maldivler teknesi Dhon gibi yüzen, bir rüya görünümündedir. Maldives'de ki Constance Moofushi, dünyanın en iyi denizaltı deneyimlerinden birini sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hollywood Mauritius Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title