Haberler

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni sezon (3. sezon) ne zaman başlayacak? ÇGHB 2 yeni sezonu hangi gün, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme:

Çok Güzel Hareketler Bunlar severlere müjdeli haber geldi! ÇGHB 2 yeni sezonuyla yarın akşam Kanal D ekranlarına gelecek. Peki yeni sezon hangi gün ve saatte yayınlanacak tüm bilgiler haberimizde...

Reyting rekorları kıran Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yeni sezonu yarın ekranlara geliyor. Peki ÇGHB 2 oyuncuları kimlerdir, yeni sezonda neler olacak, hangi skeçler bizleri bekliyor?

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 NEDİR?

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak imzalı, ilk bölümü 10 Şubat 2019 tarihinde Kanal D'de yayımlanan eğlence programı. 2008-2011 yılları arasında yayımlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programının devamı niteliğindedir.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni sezonu 13 Eylül 2020 Pazar günü akşam saat 20:00 'da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır. 3. sezonuyla ekranlara gelecek olan ÇGHB 2 programı aynı oyuncu kadrosuyla aynı kanalda ve aynı saatinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

ÇGHB 2 YENİ SEZON KAÇINCI SEZON OLACAK?

ÇGHB 2 yeni sezonu 3. (üçüncü) sezon olacaktır. İlk sezonu 2019 yılı başlarındaydı. İkinci sezonu 2019-2020 yıllarında yayınlandı. Ve üçüncü sezonunun ise 2020-2021 yıllarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

ÇGHB 2 SAAT KAÇTA HANGİ GÜN OLACAK?

ÇGHB 2 hafta sonu her pazar akşam saat 8'de ekranlara gelecektir.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 OYUNCU KADROSU

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Hilmi Deler

Metin Pıhlıs

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Sema Özkan

Yasin Çam

Ali Özün Aydın

Arif Güloğlu

Arzu Susantez

Birsel Kılınçcı

Cansu Mumcu

Cenan Adıgüzel

Didem Ruhi

Ebru Yücel

Emin Oğuz Çelebi

Emre Aslan

Hacı Ahmet Ak

Hande Özen

Nazlı Senem Ünal

Ömer Faruk Çavuş

Selen Esen

Talha Karcı

Tuğba Yılmaz

Yeşim Dursun

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Kültür Merkezi Kanal D Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title