Haberler

Bir çocuğu havaya kaldırıp yere çarptığı görüntüler infial yaratmıştı! Kolunu bahane eden esnafın savunması pes dedirtti

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi'nde bir çocuğu sokak ortasında havaya kaldırıp yere vurarak dövme görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından çocuğa karşı darp gerekçesiyle tutuklanan esnaf Mahmut A.'nın yargılanmasına başlandı. Hakkında, çocuğa karşı canavarca hisle yaralama suçlamasıyla iddianame hazırlanan Mahmut A. Şanlıurfa 6 Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık Mahmut A. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses, Görüntü ve Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, sanık avukatı ve Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Merkezine üye Avukatlar Hacer Perihan Demirel ile Mehmet Beytekin duruşmada hazır bulundu.

"SUYU YERE TÜKÜRDÜ"

Kimlik tespitiyle başlayan duruşmada savunma için söz alan sanık Mahmut A., çocuğun sürekli dükkanına gelip kendisini rahatsız ettiğini söyledi. İki hafta boyunca okul çıkışı gelen çocuğun dükkanının camına vurup kaçtığını ileri süren Mahmut A., "Olay günü önce dükkana gelip su istedi. Suya tükürüp yere döktü. Ardından ise dükkanımın önündeki dubaya vurarak kaçtı. Çocuğa iki tokat attım. Kolum sakat olduğu için çocuk yere düştü. Suçsuzum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Sanık avukatı ise savunmasında müvekkili hakkında sadece aleyhe delillerin toplandığını ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanması gerektiğini belirtti.

"SOYUT BEYANDA BULUNUYOR"

Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Merkezi adına duruşmaya katılan Av. Hacer Perihan Demirel'de sanığın kendisini kurtarmak için soyut beyanlarda bulunduğunu belirterek, "Haksız tahrik indiriminin uygulanmasını gerektiren somut bir delil yok" dedi.

Beyanın ardından Avukat Hacer Perihan Demirel ile Mehmet Beytekin Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Merkezi adına duruşmaya katılma talebinde bulundu.

TAHLİYE EDİLDİ

Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Merkezinin katılma talebini kabul ederek, sanık hakkındaki tutukluluk süresi ve işlendiği iddia olunan suça ilişkin delillerin toplanmış olmasından dolayı sanık Mahmut A.'nın tahliye edilmesine karar verdi.

Bir çocuğu havaya kaldırıp yere çarptığı görüntüler infial yaratmıştı! Kolunu bahane eden esnafın savunması pes dedirtti

KORKUNÇ ANLAR KAMERAYA YANSIMIŞTI

Şanlıurfa'nın Haleplibahçe Mahallesi'nde bir çocuğu döven esnaf Mahmut A. 16 Kasım'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Esnafın çocuğu dövdüğü anların görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından tekrardan gözaltına alınan Mahmut A. 17 Kasım tarihinde tutuklandı. Görüntülere yansıyan olayda önce çocuğu tokatlayarak döven Mahmut A., ardından çocuğu eliyle havaya kaldırarak yere çarpıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (33)

oguz:

kolu sakatmış sakat kalasın inşallah o senin evladın olsa ne yapardın sakat kolunla acaba yapana

15
2
yanıtYanıtla
oguz:

cocuk bu cocuk adı üstünde cocuklar yaptıklarını cogu zaman oyun sanır cocuk işte cahil kafalı sen cocuk olmadın mı cocugun yok mu cahil kafa

10
1
yanıtYanıtla
hasan:

sen hiç dayak yememişsin heralde bu dayıyı birde sen ziyaret et

yanıt1
yanıt2
oguzhan:

o da çocuk işte

yanıt0
yanıt1
de:

Kolum sakat demiş. Buna inanılıp; sakat olmasaymış, daha çok zarar verecekmiş kanaatiyle ceza verilsin.

9
1
yanıtYanıtla
EYMEN:

Havaya kaldırırken kol sakat değil.Ver cezayı at içeri hakim bey içeride akillansin da bir daha böyle şeyler yapmasın

9
0
yanıtYanıtla
ali:

bu çocuğun babası abisi yokmu onlarda girsin üstüne kolum kırık desin

9
0
yanıtYanıtla
ad:

bunu serbest bırakrısnız iki elim öbür dünyada yakanızda ona göre allah şaidim

8
0
yanıtYanıtla
Adanali:

Tahliye veren hakimin cocugunuda insallah yerden yere carparlar birgün nasıl tahliye verir adaletiniz batsın

8
0
yanıtYanıtla
Halk:

ALLAH BELANI VERSİN SENI YERDEN YERE CARPSIN EMI

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title