Haberler

Çobandan Aysun Kayacı'ya Gönderme

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin TL kazanan çoban, manken Aysun Kayacı'ya laf attı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında 60 bin TL kazanan Karslı çoban Gürler Yücel, "Benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir değil" diyen manken Aysun Kayacı'ya üstü kapalı göndermede bulunarak, "İnsanlar hiç kimsenin görüntüsü ile şahsiyeti, bilgisi arasında bir bağ kurmamalı" dedi.

Yarışmada 60 bin TL ikramiye kazanan Gürler Yücel, bilginin herkeste olabileceğinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti. Çok zor şartlarda çobanlık yaptığını ve çocuklarını okuttuğunu anlatan Gürler, "Böyle çalışmaktan bıkmıştım. Eve televizyon seyrederken 'Kim Milyoner Olmak' yarışma programını izledim. Çoğu sorulara cevap verebileceğimi anladıktan sonra yarışmaya katılmaya karar verdim. Önemli olan para değildi kendimi ölçmekti. Bilgimi öğrenmekti. Gittim katıldım. Şükür başarılı da oldum. Bu başarımdan dolayı da sevinçliyim" dedi.

"ELENSEYDİM ÇOK MAHCUP OLACAKTIM"

Elendiği takdirde çok mahcup olacağını belirten Yücel, "Şunu da göz önüne alarak gittim. Ben orada 1., 2., 3. soruda elenseydim, çok mahcup olacaktım. Ama onu geçeceğimden emin olduğum için gittim. Ben bilgiyi hafızama kaydetmeyi çok seviyorum. Yani bir olayın görüntüsünden çok içeriği beni ilgilendiriyor. Onun detayına indikten sonra nedeni, sebebi, olayın gideceği yeri incelerim" diye konuştu.

Üstü kapalı manken Aysun Kayacı'ya da göndermede bulunan Yücel, "İnsanlar ön yargılı olmamalı. İnsanlar hiç kimsenin görüntüsü ile şahsiyeti, bilgisi arasında bir bağ kurmamalı. Bunun görüntüsü budur. Bunun bilgisi budur, bunun yaptığı iş budur. Bunun kültür seviyesi de buna göredir demesin. Kimin ne yapacağını kimin nerede ne iş yapacağını kimse bilemez" şeklinde konuştu.

Selimli çoban Gürler Yücel, Karakale köyünde otlattığı hayvanların ahırda yemini verdi. Hayvanların buzağılarıyla tek tek ilgilen Gürler, finale kadar yarışmadığı için pişman olduğunu da sözlerine ekledi.

Manken Aysun Kayacı, 2008 yılında NTV'de yayınlanan programda Müjde Ar'la girdiği polemikte, "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit?" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Aysun Kayacı Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title