Haberler

CNR EDT Expo Black Box Yarışması Gerçekleşti

Güncelleme:

CNR EDT Expo -Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı dün kapılarını açtı.

Ev dışı tüketim sektörüne bambaşka bir bakış açısı getirmek ve sektör bilincini artırmak amacıyla düzenlenen CNR EDT Expo -Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı dün kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık ve ETÜDER iş birliğinde, İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) desteğiyle gerçekleştirilen ve sektörün dinamiklerini belirleyen markaların tümünü tek bir platformda toplamayı başaran EDT Expo Fuarı'na, 27-30 Mart 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy ev sahipliği yapıyor. Fuarda sektör profesyonellerinin kıyasıya yarıştığı etkinlikler ilgi odağı olmaya devam ediyor. Fuarda Black Box Yarışması'nın sunuculuğunu üstlenen Esmersoy, geleceğin şefleriyle yaptığı keyifli konuşmalarla yarışmaya hareket kattı.

Zamanın Ustaları kıyasıya yarıştı!

CNR EDT Expo Fuarı'nın ilk günü olan 27 Mart Perşembe günü, Unilever Food Solutions sponsorluğunda ve Gökmen Sözen organizasyonuyla gerçekleştirilen "Zamanın Ustaları Yarışıyor- Black Box" temalı yarışma sonuçlandı. Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı yarışmada; bireysel katılım yapan 10 takım 3 kişilik ekipler halinde yarıştı. Ekiplere Unilever Food Solutions tarafından hazırlanan kutulardaki malzemeler dağıtıldı. Yarışmada, şeflerin kendilerine verilen süre içerisinde ve kutunun içinden çıkan malzemelerle, lezzeti ve sunumu en mükemmel olan yiyeceği ortaya çıkarmaları istendi. Mutfak sponsorluğunu Öztiryakiler'in üstlendiği "Zamanın Ustaları Yarışıyor" temalı yarışmada şefler, kendilerine verilen malzemelerle soğuk başlangıç, sıcak başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere 4 yemek hazırladı.

Black Box'un kazananı CVK Park Bosphorus!

Zamanın Ustaları Yarışması'nın Jüri Başkanlığını UFS Şefi Yasemin Ataman yaptı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise Murat Aslan, Adnan Öztürk, Tevfik Alpaslan, Levent Şahin, Rıza Belenkaya, Murat Bozok, Fikret Özdemir, Eyüp Sabri Yunusoğlu, Yücel Dereyayla, Mehmet Soykan ve Necat Çuhadar üstlendi. Yarışmada Dördüncülüğü Tolga Türkoğlu, Fatih Taşkıran, Özkan Alturan (Sheraton Ataköy): Üçüncülüğü Erol Varlık, Kemal Dadaylı, Serdal Sönmez (The Marmara Taksim): İkinciliği Yavuz Yiğit, Özhan Akarsu, Engin Tükenmez (Radisson Blu Ataşehir): Birinciliği Fırat Kılıç, Güngör Söylemez, Önder Cantürk (CVK Park Bosphorus) kazandı.

30 Mart Pazar gününe dek farklı etkinlikler ile cazibe merkezi olacak olan fuarda bu yıl beşincisi düzenlenecek Osmanlı Mutfağı Yarışması'nın yanı sıra pastacılığa gönül verenlere özel Gastrobosphorus Pastacılık, Çikolata ve Unlu Mamuller Yarışması düzenlenecek. Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak sponsorluğunda gerçekleşecek yarışmalarda, Türkiye'nin en seçkin 10 otel, restoran ve pastanesinin mutfak ekipleri, kurumsal takımlar halinde yarışacaklar.

Sektöre yön gösteren söyleşiler…

Profesyonellerin katıldığı birçok yarışmanın yanı sıra fuarda sektörü bilinçlendiren oturumlara da yer veriliyor. Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner'in katılımıyla "Hijyen bir FIRSAT mı? Bir ENGEL mi?" başlıklı oturum fuarın ilk gününde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Samim Saner'in sektörün gıda güvenliğine verdiği önemi pekiştirdiği söyleşiye katılımcı firmaların ilgisi yoğundu. EDT Expo'da sektöre ışık tutan oturumlar; İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Kerem Alkin, "Dünya ve Türkiye Ekonomisindeki Gelişmelerin Ekonominin Dinamiklerine Etkisi" konu başlığı altında yapacağı oturum ile devam edecek…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilköy unilever istanbul 27 mart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title