Haberler

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İneğin Memesinden Süt Emdi

Güncelleme:

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren ünlü manken Heidi Klum, hafta sonu paylaştığı bir fotoğrafla büyük tartışmaya sebep oldu. Klum, bir inekten süt içerken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı.

Almanya'nın en popüler mankenlerinden olan ve "Almanya'nın Mankeni" isimli bir TV programının da arkasında yer alan Heidi Klum'un önceki gün paylaştığı bir fotoğraf hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

İNEĞİN MEMESİNDEN SÜT İÇERKEN ÇEKİLMİŞ POZU PAYLAŞTI

Instagram'da çıplak pozlarını hayranlarıyla paylaşmaktan çekinmeyen 45 yaşındaki ünlü model, son fotoğrafıyla da büyük ses getirdi. Klum, bir ineğin memesinden süt içerken çekilmiş fotoğrafını, "Leziz, leziz" ifadesiyle paylaştı.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

HAYVAN HAKLARINA SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Bu fotoğraf kısa sürede paylaşım rekoru kırarken, hayranları ikiye bölündü. Klum'un bazı hayranları bu fotoğrafını beğendiklerini söylerken, hayvan haklarını savunan bir diğer kesim ise bu fotoğrafın uygunsuz olduğunu dile getirdi.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Klum'u destekleyenler, "Çok komik bir fotoğraf", "Sen ne yaparsan yap çok tatlısın" gibi mesajlar atarken Klum'a karşı olanlar ise çok sert ifadeler kullandı.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Heidi Klum Almanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

tırcı osman:

madem emdi abi, onun da başkalarına emdirmesi gerekir abi, maddelerin yer değiştirme kanunu abey

13
13
yanıtYanıtla
ZALİMİNGO:

BOYUN POSUN DEVRİLSİN

12
7
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

İneğin damarından idrar ile sütü bir birine karıştırmadan sütü veren Allah'' ım, senin daha aklımızın almadığı ne mucizelerin vardır.

14
1
yanıtYanıtla
birisi ...:

cehennem odunları. . . . .

6
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

inege hastalık bulaştırmış olabilir,,inegi veterinerler karantinaya alsınlar;))

8
1
yanıtYanıtla
EMOŞ ağa:

ya bunları servis edenler allah nasıl biloyorsa öyle etsin

8
1
yanıtYanıtla
adınız:

burda gizli mesaj var =)

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o baska sey de emiyor sorun yok

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Benim sütüm daha faydali hemen etkisini görmeye baslar

2
2
yanıtYanıtla
DERVİŞ:

EN SON İKİ RESİM HEİDİ KLUM DEĞİL....

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title