Haberler

    Cıo Grup ve Eczacıbaşı Bilişim Etkinliği – Katılımcı Görüşleri

    CIO Grup ve Eczacıbaşı Bilişim işbirliği ile düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan profesyoneller, etkinliğe dair görüşlerini Wise TV'ye anlattı.

    CIO Grup ve Eczacıbaşı Bilişim işbirliği ile düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan profesyoneller, etkinliğe dair görüşlerini Wise TV'ye anlattı.

    27 Eylül günü; Eczacıbaşı Bilişim ve iş alanlarının anlatımını takiben EBIFlow ile İş Süreçlerinizi Hızlı ve Etkin Yönetin, ITIL Uyumlu Uygulama Servis Yönetimi Hizmetlerimiz, Sıfır Yatırımla Felaket Kurtarma Merkezi Sahibi Olun (DRaaS), Tehditlerinizi Gerçek Zamanlı ve Basit Şekilde Algılayıp Önüne Geçin, Yaklaşan Tehdit: Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başlıkları altında düzenlenen etkinliğe çok sayıda profesyonel katılım sağladı.

    Kişisel Verilerin Korunması Kanunu oturumunda; kişisel veri kavramı, veri işleme ilkeleri, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar vb. kanuna ilişkin olarak kritik noktalar aktarıldı. Devamında bu konuyla ilgili olarak Eczacıbaşı Bilişim'in danışmanlığını verdiği çözümler anlatıldı.

    Sektörde aynı tehditleri ve benzer problemleri yaşayan profesyoneller, sunum boyunca dijitalleşmeye dair önemli bilgi paylaşımları yaptılar.

    Etkinliğe ev sahibi olarak Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı ve Eczacıbaşı Holding Bilgi ve İletişim Sistemleri Grup Başkanı Levent Kızıltan da katıldı. Kokteyl öncesi CIO Grup'tan Mustafa Kuğu tarafından Gruba katkı sağlayanlara "CIO Grup'a Değer Katanlar Ödülü" takdim edildi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Faruk Eczacıbaşı Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title