Haberler

Cinsel ilişki açıklamasıyla şoke etti

Güncelleme:

Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evli olan, 8 Mart'ta bebeği Sylvester Apollo Bear adını verdikleri erkek bebek dünyaya getiren ABD'li model Emily Ratajkowski, çok konuşulacak cinsellik itirafında bulundu. İşte detaylar...

Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski, ABD'de bir radyo programına konuk oldu.

30 yaşındaki Emily Ratajkowski, doğum sonrası cinsellikten soğuduğunu ve durumu henüz aşamadığını itiraf etti.

"GEÇİCİ BİR DURUM BENCE"

Ratajkowski, "Cinsel ilişkiye girmek eskisi kadar ilgimi çekmez oldu. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kadınları cinsellikten soğutan ve uzaklaştıran nedenler şöyle:

Eşle ilgili duygusal sorunlar, eşle tartışmalar ve ilişki sorunları

Günlük stresler, yoğun ve sıkıcı çalışma temposu

Kadının kullandığı ilaçlar (Antidepresanlar, tansiyon ilaçları, alerji ilaçları, doğum kontrol ilaçları)

Kadının, cinsel isteklerini eşiyle konuşmaması

Hamilelik

Kadında uyarılma bozukluğu, orgazm bozukluğu, vajinusmus gibi cinsel işlev bozuklukları...

İlişkide tekdüzelik

Erken boşalma, sertleşme problemleri gibi erkeğe ait sorunlar

Depresyon

Sigara, alkol ve uykusuzluk gibi sorunlar

Eşini istememe

Eşin temizliğe önem vermemesi

Çocukla ya da bebekle aynı odada yatma

Cinsellikle ilgili yanlış bilgiler

Cinselliğin kendisi tarafından başlatılmasının yanlış anlaşılabileceği korkusu

Aldatılma

Öte yandan, cinsel isteği düşük olan kadınların beyinlerinin farklı çalıştığı ortaya çıktı. Ancak bu tartışmalı bir konu. Kadınlardaki cinsel isteksizliğin fiziksel bir hastalık olması ve psikolojik olması konusunda uzmanlar hala fikir ayrılığında.

TACİZ EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, 2012 yılında bir fotoğrafçı tarafından ağır şekilde taciz edildiğini itiraf etmişti.

30 yaşındaki Ratajkowski, bir dergi için yapılan çekimde fotoğrafçı Jonathan Leder'ın kendisine dokunarak tacizde bulunduğunu açıklamıştı.

İşte Emily Ratajkowski'nin birbirinden cesur pozları...

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Emily Ratajkowski Amelia Hamlin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title