Haberler

Karnında 20 kiloluk kütle taşıyan genç kadın tıp dünyasını şaşırttı

Güncelleme:

Çin'de karnı günden güne büyüyerek 20 kiloya ulaşan genç kadına gittiği hiçbir doktor teşhis koyamadı. Ekonomik durumu kötü olan kadın, sosyal medya yardımıyla bağış toplayıp, tedavi için bir uzmana görünmek istiyor.

Çin'de aniden karnı şişen Huang Guoxian adlı bir kadının 20 kiloya ulaşan karnı, tıp dünyasını şaşkına çevirdi.

Çin'in Guizhou bölgesinde Huang Guoxian adlı kadının son iki yıldır nedeni henüz tespit edilemeyen bir nedenle karnı şişmesi tıp dünyasını şaşkına çevirdi. Karnı günden güne büyüyerek 20 kiloya ulaşan genç kadın, birçok doktora gitmesine rağmen karnındaki gizemin çözülemediği ifade edildi. Guizhou bölgesinde küçük bir köyde yaşayan kadının karnındaki büyük kitle sebebiyle yaşamı olumsuz etkilenirken kadın çareyi, sosyal medyadan yardım istemekte buldu.

Karnında 20 kiloluk kütleli genç kadın tıp dünyasını şaşırttı

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ELİ BEKLİYOR

Karnındaki 20 kiloluk kitleyle günlük yaşamında zorlandığını belirten kadın, uyumak ve çocuklarıyla ilgilenme konusunda sıkıntı yaşadığını ifade etti. Ekonomik durumu kötü olan kadın, sosyal medya yardımıyla bağış toplayıp, tedavi için bir uzmana görünmek istediğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Guizhou DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

ASLI:

ÇİĞ YEDİĞİ BÖCEKLER CANLI CANLI HAŞLADIĞI KÖPEKLER DOKUNMUŞTUR.

17
37
yanıtYanıtla
ADAM:

SEN NE BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUN İNSANLARIN KÜLTÜRLERİNİ SEÇMEK ELİNDE Mİ ORDA DOĞDU O KÜLTÜRÜ ALDI DİE SUÇ KADININ MI NERDEN BİLİYORSUN BÖCEK YEDİĞİNİ KÖPEK HAŞLADIĞINI RABBİM BU KADINCAĞIZA ŞİFA SANA DA HİDAYET EYLESİN HER TÜRLÜ CAHİLLİK VE YOBAZLIKTAN RABBİM KORUSUN BİZLERİ

yanıt29
yanıt4
SENENA:

ASLI HAKLISIN ADAM SEN ASIL BOŞ YAPIYORSUN KENDİLERİ EDİYORLAR VE TABİKİ KENDİLERİDE BULUCAKLAR

yanıt0
yanıt6
FENERLİ:

SEN SAÇMALAMIŞSINNN

yanıt6
yanıt3
adil ol:

zengin insanlar hastane sahipleri paraya tapanlar nerdesiniz bir insana derman olamıyorsunuz ölüm var ölüm var

48
2
yanıtYanıtla
KARA:

RABBİM şifa versin inşallah

43
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Sık kafana tamamdır böyle hayat mı yaşanır

2
38
yanıtYanıtla
Karacadag:

Sana ne miletin yasamindan kim ne kadar yasar unun taktiri cenabi haka ayitir terbiyesiz adam

yanıt5
yanıt0
...:

Allah yardımcısı olsun inşallah ??

34
1
yanıtYanıtla
abdulbaki:

silah üretmede, insan öldürmede böcek yemede rekor kıran çin, bu kadının halinden utansın.

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title