Haberler

Çiğlili çocuklar tatile eğlenerek girdi

Güncelleme:

Çiğli Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için belediye Fakir Baykurt Salonunda eğlence dolu bir etkinlik düzenledi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü çocukları bu özel günde yalnız bırakmadı.

Okullarında karnelerini alan çocuklar, ebeveynleriyle beraber günün erken saatlerinde Çiğli Belediyesine geldi. Tatil heyecanını doyasıya yaşayan çocuklar, kendileri için hazırlanan alanda flamingo maskotuyla birlikte bol bol dans edip, oyunlar oynadılar. Etkinliğe katılan çocuklara hediyelerini veren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hepsiyle tek tek sohbet ederek karnelerini inceledi. Etkinliğe katılamayan çocuklar hediyelerini sömestr tatili boyunca Çiğli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünden alabilecekler.

Çocuklara keyif alacakları bir tatil programı hazırladıklarını belirten Başkan Gümrükçü, "Yoğun ve yorucu geçen 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak sömestr tatiline giren Çiğlili çocuklarımıza içerisinde farklı aktiviteler olan programlar düzenleyeceğiz. Çocuklarımız için minik sürprizler hazırladık. Çocuklarımız tatil boyunca haftanın iki günü Doğal Yaşam Parkına ücretsiz girebilecekler ve Fakir Baykurt Salonumuzda düzenleyeceğimiz tiyatro oyunlarını izleyebilecekler" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Çiğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title