Haberler

Cide Kaymakamı Sağlam: Aldığımız tedbirlerin ödülünü alıyoruz

Güncelleme:

KASTAMONU'ya bağlı Cide ilçesinde koronavirüs vakalarının artmasından sonra tedbirlerin sıkılaştırılması, olumlu yönde etki etmeye başladı.

KASTAMONU'ya bağlı Cide ilçesinde koronavirüs vakalarının artmasından sonra tedbirlerin sıkılaştırılması, olumlu yönde etki etmeye başladı. Cide Kaymakamı Ömer Sağlam, tedbirler sonrası vakaların tek hanelere düştüğünü ifade ederek "Aldığımız tedbirlerin ödülünü alıyoruz" dedi.

Cide Kaymakamı Ömer Sağlam, artan koronavirüs vakalarından sonra denetimlerin sıklaştığı Cide'de vaka sayılarının tek hanelere kadar düştüğünü açıkladı. Kaymakam Sağlam, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlarla virüsle mücadelede önemli ölçüde azalma yaşandığını belirterek, "Cide ilçemizde küresel salgının önüne geçebilmek için İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuzca bazı kısıtlayıcı tedbirler uygulamaya başladık. Şuanda ilçe genelinde uygulanan tedbirlerin ödülünü alıyoruz" dedi.

'ŞEHİR DIŞINDAN GELENLERE 10 GÜN KARANTİNA'

Kaymakam Sağlam, ilçeye dışarıdan gelen vatandaşlara 10 gün karantina uyguladıklarını belirterek, alınan sıkı tedbirler hakkında şu bilgiyi paylaştı:

"İlçemize ilimiz dışından gelen her kim varsa ve seyahat izin belgesi yoksa, 10 gün belirttiği adreslerinde izole ediyoruz. Bunun için Cide ilçemizin tüm giriş noktalarında kolluk kuvvetlerimiz tarafından 7/24 devriye noktaları oluşturduk. Yine köylerimizdeki muhtarlarımız başta olmak üzere köy sakinleri tarafından gelen bildirimleri anında değerlendiriyoruz. Yine gezici olan ekiplerimizce tüm kontrollerimizi eksiksiz olarak uyguluyoruz. Aldığımız bu tedbirler sonrası ilçemizde vaka sayılarını tek hanelere düşürdük. Ancak bu salgın tamamen sona erene kadar Cide ilçemizde tedbiri elden bırakmadan savaşacağız. Tüm vatandaşlarımızın alınan kararlara önce kendi sağlıkları için uymalarını istiyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Ömer Sağlam Hisarcık Cide Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

Mustafa yılmaz:

Cide Kaymakamımıza teşekkür ederiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title