Haberler

Nihat Doğan'ı Eleştirirken 'Karı Gibi' Diyen Ciciş Esra Ersoy, Kadın Takipçilerinin Hedefi Oldu

Güncelleme:

Esra Ersoy'un iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan hakkında "Karı gibi dedikodu yaparken görürüz" demesi kadın takipçilerini kızdırdı.

Yaptıkları her davranış ve fotoğrafları olay olan Ciciş kardeleşlerden Esra Ersoy, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifade veren türkücü Nihat Doğan'a Instagram hesabından ateş püskürdü. Doğan'ı eleştirirken "Yakında TV'de karı gibi dedikodu yaparız" diyen Ersoy, kadın takipçilerinin hedefi oldu.

NİHAT DOĞAN'I ELEŞTİRİRKEN HEDEF OLDU

Nihat Doğan, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddia edildi. Gözaltına alınarak ifade veren Doğan, sunuculuk yaptığı programdan da dava sürecinde ayrı kalacağını açıkladı. Doğan'ın haberlerine bir çok ünlü isim tepki gösterirken bir tepki de Ciciş Esra Ersoy'dan geldi. Ersoy, Doğan'ı eleştirirken "Karı gibi dedikodu yapar" deyince kadın takipçilerinin hedefi oldu.

Ciciş Esra, Kız Çocuklarını Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan'a Öfke Kustu

"BÖYLELERİ DEĞİL TELEVİZYONA SOKAĞA ÇIKMAMALI"

Nihat Doğan hakkında çıkan gazete manşetlerinin fotoğrafını paylaşan Esra Ersoy, şunları söyledi: Bir kez daha bu adamı TV'de karı gibi dedikodu yaparken görürsek yazıklar olsun! Böyleleri değil TV'ye sokağa çıkmamalı! Sürekli kovuluyor zaten ve sözde kendi istifa ediyor sözde birileri sürekli ona tuzak kuruyor. İsrail'in bile kendine tuzak kurduğunu söyleyen birinin lafına ne kadar inanılır!"

Ciciş Esra, Kız Çocuklarını Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan'a Öfke Kustu

"SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR BÖYLELERİ İÇİN"

Alıkoyma iddialarının ardından basında çıkan haberler için "Tetikçilik yapan kalemşörleri ağlatmazsam adam değilim" diyen Doğan için, "Şimdi bazı medya kuruluşlarını suçlayıp, karşı tarafı da artık nasıl ikna ettiyse (?) şikayetinden vazgeçtirip sonra insan içine çıkacak. Medya kuruluşlarını değil de karşı tarafı suçla madem onlar yanlış anlayıp şikayetçi olduysa! Medya kuruluşları yaptığın neyse onu yazıp çizip söylüyor ki daha bilinmeyenler söylenemeyenler bile var! Daha söylenecek çok söz var böyleleri için de kendimi zor tutuyorum!

Ciciş Esra, Kız Çocuklarını Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan'a Öfke Kustu

"ÖZGECAN'IN KATİLİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAM NİHAT İÇİNDE ONU DÜŞÜNÜYORUM"

En son ilkokul çağında iki kıza yaptıklarından sonra neredeyse Özgecan'ın katili hakkında ne düşünüyorsam bu adam içinde aynılarını düşünmeye başladım. Sürekli bir kademe ilerliyor yaptıkları konusunda. Dikkat edilmeli bu adama! Dur Esra sus dedim ama dayanamadım paylaştım düşüncelerimi sizlerle! Şimdi sorarım kendime; "Profilinde böyle bir pisliğin ne işi var" diye!"

Ciciş Esra, Kız Çocuklarını Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan'a Öfke Kustu

Ciciş Esra, Kız Çocuklarını Alıkoyduğu İddia Edilen Nihat Doğan'a Öfke Kustu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Doğan Esra Ersoy Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (17)

Esra:

Ciciş kelimesini duyunca çişim gelio

13
2
yanıtYanıtla
gayserili ibrahim:

aaaaa bu hacı sabancıya ''villana geleyim manzaraya karşı dibimi döv ama pırlanta al bana'' diye anadan üryan video çeken terbiyesiz kız değil mi?

12
2
yanıtYanıtla
hakan ersin:

Esra seninde bu nihat''tan farkın yok ki. . . sende bayan olarak bunun gibi rezilsin çırılçıplak videolar sizden çıkıyor. . .

13
1
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Bu ciciş midir bebiş midir her neyse işte en son konuşacak kişiyken hangi yüzle yorum yapiyor anlamakta zorluk çekiyorum inanın.

12
2
yanıtYanıtla
tunca:

Nihat senin gibi 10 tane insan eder ceciş

7
6
yanıtYanıtla
ESRA:

KIZ SENİ GÖRÜNCE MİDEM BULANIYOR BENİM

12
1
yanıtYanıtla
öfkeli:

bu adam sınır dışı edilmeli. adam dediysem lafın gelişi yani

4
7
yanıtYanıtla
NEXTER JACK:

Şeriyatla yönetilseydik Gayri Safi Milli Hasıladan hepimizin payına 4''er kadın düşecekti. Camiler Üniversiteye dönüşecekti mezun olmak için 2 sene namazlara devam etmek yeterli olacaktı. Herkes zenginleşecek ve iman sahibi olacaklardı. Her yerden zift petrol fışkıracaktı ama olmadı çünkü siz Laikliği seçtiniz.

3
7
yanıtYanıtla
Arsızlar:

Allahııım ne günlere kaldık.eleştiri yapana bak sanki vidyoları çıkan başkasıydı.ne iğrenç insanlarsınız yaa arsızlık yüzsüzlük diz boyu.asıl utanmadan sokağa çıkan sizsiniz.ar damarınız çatlamış.Midemiz bulanıyo sizden utanmaz rezilller

10
0
yanıtYanıtla
...:

hepsi rezil

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title