Haberler

Chpli Salih Erkek TOKİ Evleri Sakinlerine Kulak Verdi

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, Uzundere'deki TOKİ Evleri sakinlerinin sorunlarını çözmek için adeta çırpınıyor.

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, Uzundere'deki TOKİ Evleri sakinlerinin sorunlarını çözmek için adeta çırpınıyor. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Mahduz ile birlikte Uzundere'ye giden Erkek, TOKİ Derneği üyeleriyle buluştu sıkıntıları dinledi.

Erkek ve Manduz'u ağırlayan TOKİ Dernek Başkanı Mucip Uludağ, Başkan Yardımcısı Memet Gergin Yönetim Kurulu Üyeleri TOKİ Derneği Kadın Kolları Başkanı Nevin İlhaner ve TOKİ sakinlerinin hazır olduğu toplantıda, bugüne kadar Salih Erkek kadar kendilerine sahip çıkan bir siyasetçi ve STK temsilcisi bulunmadığını belirterek, "Sorunlarımız had safhada iken Salih başkan "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'nu size getireceğim ne sorununuz varsa kendisine söyleyin' demişti. Salih başkan ile Başkan Aziz Kocaoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Selvitopu, daire başkanları, müdürleri Salih Başkanın verdiği tarihte ve saatte geldiler. Sorunlarımızı, dertlerimizi söyledik. Aziz Başkan genel sekreter yardımcısına, daire başkanlarına, müdürlerine talimat vererek 'TOKİ Evleri'nde ne sorun varsa giderin' dedi. Lakin bize kol kanat geren tek kişi Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer oldu." diye konuştu.

TOKİliler'e konuşan Salih Erkek ise, Mucip Uludağ'ın doğruları söylediğini ifade etti, "Sağolsun Aziz Başkan gereken talimatları verdi. Sorunlarınız çözülmeye başladı. İnşallah tercih edilir ve seçilirsem, TOKİ'ye daha çok hizmet etmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Erkek Karabağlar Uzundere Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title