Haberler

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri

Genel Başkan Yardımcısı Sarı: "Bu hafta Ankara'da yapılacak eğitimlere, Türkiye'nin farklı bölgelerinden aday adayları katılacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, bu hafta Ankara'da yapılacak Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri'ne, Türkiye'nin farklı bölgelerinden aday adaylarının katılacağını bildirdi.

Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim çalışmalarında sona yaklaşılırken, İstanbul dışındaki tüm illerden aday adaylarının eğitimlerini almak üzere Ankara'ya geleceklerini belirtti.

Ankara'da bu hafta biri büyükşehirler, diğeri büyükşehir dışındakiler olmak üzere iki farklı eğitim programının sürdürüleceğini ifade eden Sarı, 30 Kasım ve 1 Aralık'ta büyükşehirler için yapılacak eğitimde, toplam 150 katılımcının hazır bulunacağını bildirdi.

Sarı, bunun yanında 1 Aralık'ta diğer iller için hazırlanan programa Türkiye'nin her bölgesinden yaklaşık 250 aday adayının katılacağını dile getirdi.

Böylelikle bu hafta belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan vatandaşlar ve muhtar adayı yaklaşık 400 katılımcının, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağını aktaran Sarı, şu ifadeleri kullandı:

"İki farklı program halinde Ankara'da sürdürülecek eğitim çalışmalarında, katılımcılar etkili iletişim becerileri, halkla ilişkiler ve propaganda derslerinin yanında sosyal demokrasi ve yerel yönetimler, yeni Büyükşehir Yasası, kentsel dönüşüm, muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma-değerlendirme bölümüyle programı tamamlayacak. Yerel yönetim seçimi aday adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek. Ayrıca eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak.

Eğitim, Genel Merkezin belirlediği takvim doğrultusunda, büyükşehirler için iki, diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edecek. Bu programlara katılım için başvurular, internet aracılığıyla CHP web sayfası üzerinden sürüyor." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Perihan Sarı İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title