Haberler

CHP'li Milletvekili Yıldız'dan Şentop'a Tepki

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un CHP'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un CHP'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız hafta içerisinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, seçim işleri için geldiği Ordu'da bir otelde yaptığı açıklamalarında yaptıklarını veya yapacaklarını anlatması gerekirken ana muhalefet partisi ve onun değerli genel başkanını eleştirip laf söylemesi kabul edilemez bir durumdur. Kaldı ki Sayın Şentop seviyesini bile aşarak yaptığı seviyesizce tavrı ve eleştirisinden dolayı da kendisini kınıyorum. Bir iktidar partisi yapacak işi, söyleyecek sözünün kalmadığını muhalefet partilerini eleştirerek göstermektedir. Oysa Sayın Şentop'un ne haddi ne de hakkıdır CHP'yi ve onun sayın genel başkanını eleştirmek. Cumhuriyet Halk Partisi'ne AKP tarafından yönlendirilen eleştirilerin hepsi eleştiri olmak yerine partinin kurucu ilkelerine saldırı biçiminde sürmeye devam etmektedir. Bunun en son örneğini AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un Ordu'da yaptığı açıklamalarda görüyoruz" diyerek Şentop'a tepki gösterdi.

"CHP politika üretemiyorlar, halka bir şey sunmuyorlar, sadece kuru muhalefet yapıyorlar diye eleştirenlere sormak lazım" diyen Yıldız, "AKP ne üretiyor? İktidara geldikleri günden beri Cumhuriyet'in bütün kazanımlarını yok pahasına peşkeş çekmekten, memlekete bir çivi bile çakmayıp hazırdan satıp yemekten ve CHP düşmanlığı pompalamaktan başka ne yapıyor?" diye konuştu.

Yıldız, gelir dağılımındaki adaletsizliğe hiç dokunulmadığını, hatta tersine alt sınıfların daha da yoksullaştırıldığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Şentop İdris Yıldız Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title